Bekarlıktan Babalığa Terfi Etmek Zor Oldu

Share

Cambridge’in soğuk ve mesafeli kraliyet duvarları Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton sayesinde biraz olsun ısınmaya başladı. Lady Diana’dan sonra, kraliyet topraklarına yeniden samimiyet tohumları ekildi diyebiliriz.

Prens William ve Kate Middleton’ın içimizi ısıtan Hindistan ziyaretini anımsayın veya prensin açık havada pantolonla yoga yapışını… Bir prens ve prensesin iç dünyasına ve özel anlarına daha önce hiç bu kadar yakından tanıklık etmemiştik.

Cambridge Dükü William şu an Vietnam’da. Bir yandan Vietnam kasabalarındaki çocuklarla maç yaparken, diğer yandan özel hayatına dair açıklamalarda bulunuyor:

“Bekarlıktan babalığa terfi etmek zor oldu.”

Prens William, samimi ve içten itiraflarına şu sözlerle devam ediyor: “Catherine’in desteği inanılmaz. O muhteşem bir anne, eş ve kadın. Onsuz, iyi bir baba olmayı başaramazdım.”

Prens William, evlilikle beraber kendini keşfettiğini söylüyor. O çocuklarına aşık ve çocuklarının geleceğini düşünen her baba gibi dünyanın gidişatından endişe duyuyor.

“Hayatınızda geleceğinden sorumlu olduğunuz insanlar varsa, onlara iyi bir hayat sunmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Daha fazla kaygılanarak üstelik.”

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...