Astroloji: Aralık 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Aralık ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

.:

Aralık ayına iletişim gezegeni olarak bilinen Merkür ile merhaba diyeceğiz. Merkür 19 Aralık itibari ile retroda. 8 Ocak’a kadar da gerilemeye devam edecek. 19 Aralık – 8  Ocak arasında Oğlak  burcunda olacak. Merkür Oğlak burcunda olacak ise bu süreç içerisinde hedeflerimizi, hırslarımızı gözden geçirmeliyiz. Ani  kararlar almaktan kaçınmalısınız. Kendinizi dinleyin ve planlı hareket etmeye çalışın. Çünkü  gerileme döneminde bazı zamanlar işler biraz karışabilir. Özellikle iletişim ile ilgili sıkıntılı döneme gireriz. En basiti bu dönem içerisinde elektronik aletlerimiz aniden bozulabilir. İş ile ilgili bir sözleşme aşamasındayken aniden bir terslik çıkıp her şey bozulabilir. O yüzden Merkür gerilemesinde alacağınız kararlara dikkat edin. Sözleşme yapacaksanız da erteleme gibi  bir şansınız varsa erteleyin. Hayatımızda aksi  giden, bozulan olaylar karşımıza aslında yeni bir fırsatı çıkarmak  için olurlar . O yüzden çok fazla takmayıp oluruna bırakmalıyız. Zaman taşları yerine çok güzel oturtturacaktır.

İkizler Burcunda 13 Aralık’ta Dolunay gerçekleşecek. Dolunay ile biri ile önemli konuşma yapıp ardından yeni kararlar alabiliriz. Mars 19 Aralık‘ta Balık burcuna girecek ve 29 Ocak‘a kadar Balık burcunda kalacak. Mars’ın  hakimiyetini göstereceği dönemde agresif olabilir kendimizi gergin ortamlar içerisinde bulabiliriz. Aynı zamanda bu süreçte içerisinde daha savaşçı ve mücadeleci olacağız. Tabi hırslarınızın olması ve daha  mücadeleci olmanız güzel. Fakat dikkatli olup sakin savaşçıyı oynayın. Ancak böyle Mars’ın gücünden yararlanıp dağları yerinden oynatabilirsiniz.

29 Aralık’ta ise Oğlak Burcundaki meydana gelecek Yeni Ay ile final yapacağız. Yeni Ay‘da rüzgar gibi her şeyi esip kavurun ve ne varsa beyninizde sıfırlayın…  Çünkü harika bir 2017 sizi bekliyor.

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Aralık ayı siz Koçlar için arkadaşlarınız ile keyifli, harika zamanlar geçireceğiniz  güzel bir ay olacak. Arkadaşlarınız ile yapacağınız aktiviteler ile adeta ruhunuzu besleyebilirsiniz. Ay sonunu bekleyin göreceksiniz  ki başarı sizinle olacak. Dönem dönem kaybettiğiniz öz güveniniz size doğru koşarak gelecek.

13 Aralık’ta Dolunay iletişim sektörünüzü etkisi altına alacak. Bir çok görüşme yapacaksınız. Yapacağınız  görüşmelerin değerlendirmelerini  19  Aralık – 8 Ocak Merkür retrosu döneminde değerlendirmeye bakın ve hepsini  tek tek gözden geçirin. Kariyer hedeflerinizi 8 Ocak ile birlikte yeniden gözden geçireceksiniz. Ve 29 Aralık’taki Yeni Ay ile birlikte, kariyer yolunda fırsatlar ile karşılaşacaksın. Kafandaki  yeni hedefe artık ivme kazandırma zamanı. Hadi ne bekliyorsun harekete geç ve kendine güven.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘de güçlü ve yepyeni sen doğuyor olacak …

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Aralık ayı siz Boğalar, için neşeli bir ay olacak. Kozmik etki ile tam olarak hedeflerinize rahatlık ile ulaşacaksınız. İmrenilecek bir konuma gelebilirsiniz. Aralık ayını iyi değerlendirmelisiniz. İşiniz ile ilgili yenilikçi fikirlerden yararlanmaya bakın. Düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin. Karşılaşacağınız çok büyük fırsatlar ile hayatınıza  yön verebilirsiniz. İşiniz ile ilgili yükseliş döneminize giriyorsunuz. Bu süreç içerisinde de çevrenizden size övgüler yağacak. Anlayacağınız başarı sizinle. 13 Aralık’ta meydana gelecek Dolunay ile birlikte parasal bakımda güçleniyor olacaksınız. Yani 2017‘ye güçlenmiş bir Boğa olarak merhaba diyeceksin.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘de güçlü ve yepyeni sen doğuyor olacak …

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Aralık ayı siz İkizler’i ilişkiler konusunda baya bir etkileyecek gibi görünüyor. İlişkilerinizden bir çok ders çıkaracaksınız. Kötü giden bir birlikteliğiniz var ise bu süreç ilişkinizi tekrardan gözden geçirip  keşfedebilirsiniz. Bu zaman içerisinde ruhen belki  yorulacaksınız ama sonunda  doğru kararı vereceksiniz. Güneş – Satürn kavuşumu ile birlikte iş ortağınız ile aranızda bir şeyler olabilir. Kimileriniz evliliği bile bu dönemde düşünebilir. Ya da iş yerinizde ki müdürünüz ile önemli bir iş için ortak yapacağınız proje kararı alabilirsiniz.

13 Aralık‘ta Balık burcunda bir Dolunay meydana gelecek bu Dolunayda duygusal bakımdan farkındalığınıza varacaksınız. Aslında senin yararına olmayan her ne varsa rahatlıkla onları elinin tersiyle itebilirsin. Hayatındaki zararlı virüsleri temizle zamanı. Yaşam amacına emin yollar ile yürüyebileceğin güzel bir Aralık  ayı olacak.

2017 ‘ye kötü düşüncelerden arınmış olarak merhaba diyeceksin.

Yüreğindeki sevgiyi  paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Aralık ayında siz Yengeçler normalden daha fazla çalışacaksınız. Mars 19  Aralık‘ta Balık burcuna girecek. Mars gezegeni savaşçı bir gezegen olarak bilinir. Bu süreçte bazı olaylar sinirinizi bozacaktır. Fakat siz asla vazgeçmeyip mücadele edeceksiniz. Sonunda da istediğinizi elde edeceksiniz. 7 Aralık Venüs’ün etkisiyle bozulan, parasal bakımdan çektiğiniz sıkıntılarda rahatlamaya başlayacaksınız. 25 Aralık gibi de finansal bakımdan güçlendiğinizi  göreceksiniz. 19 Aralık – 8 Ocak arasında Merkür gerilemesi, iletişim sektörünüze vuracak. Eğer bir ilişkiniz varsa aslında birlikte almanız  gereken bir kararda çatışabilirsiniz. Ya da eski, kapanmamış bir konunuz yeniden gündeme  gelebilir.

29 Aralık‘ta Oğlak burcunda bir Yeni  Ay meydana gelecek bu Yeni Ay‘da çatıştığınız, anlaşamadığınız konuları  çözebilirsiniz.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘de  daha dinamik ve güçlü bir sen doğacak.

Yüreğindeki sevgiyi  paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS)

image

Aralık ayı, aşk hayatınızda beklenmedik olayları beraberinde getirecek. Özellikle 6 Aralık gibi beklenmedik bir karşılaşmaya hazır olun. Bu karşılaşma arkadaş ortamınızda gerçekleşebilir. 7 Aralık Venüs’ün burcunuzdaki etkisiyle birlikte aşk hayatınız tatlılaşıyor olacak. Bu ay size keyif verecek. Yeni yeşeren duygulara merhaba  diyeceksiniz.

13 Aralık’ta Balık Burcu’nda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay dostluk evinizde olacak. Yani arkadaşlarınıza duygusal bağlılığınızı bir kez daha ortaya koyacaksınız. Hayatınızda çok istediğiniz şeylerin meyvelerini  bu  Dolunayda alacaksınız. Rüyalarının gerçekleştiğini Aralık ayında  görebilirsiniz. Kaşılaşacağınız fırsatları  değerlendirmeye bakın derim. Merkür 19 Aralık’ta gerileme dönemine giriyor olacak. Bu süreçte işiniz ile ilgili ters giden bazı şeyleri düzeltebilirsiniz. Tek yapanız gereken şey  8 Ocak’a kadar beklemek. İşinizi elinizden geldiğince düzelmeye bakın. Sonunda memnun kalacaksınız.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘de mucizeler seninle doğuyor olacak!

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Aralık ayı siz Başaklar için iş ve kariyer bakımdan önemli bir  ay olacak. İş yerinizdeki başarınızın anahtarı ofis arkadaşlarınızın desteği olacaktır. Kariyerinizde ilerlemeniz de çalışma arkadaşlarınızın büyük desteği olacak. Ekip  çalışmalarında üstünlüğünüzü en iyi şekilde sağlayıp daha da güçleneceksiniz. İş yerinizde patronunuz size övgüler yağdıracak. Çok heyecan duyacağınız güzel projeler için adımlar atıp başarıyı yakalayacaksınız.

19  Aralık-  8  Ocak arası Merkür sizin aşk konularını etkileyecek. Bu da demek oluyor ki eski sevgiliyi  düşünebilirsiniz. Ona geri dönme eğiliminde bulunabilirsiniz. Eskiye  dönme ihtimalinin yüksek olacağı bir gerileme  dönemi olacak sizler için.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘daha umut dolu ve güçlü sen doğuyor olacak..

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM)

image

Aralık ayı siz Teraziler için aşk hayatı alev alev yanacak. Heyecanı bu ay doruklarda hissedeceksiniz. Zaten uzun  süredir bunu bekliyordunuz. 7 Aralık itibari ile de Venüs devreye girerse kimse sizi  durduramayacak. Eğer bir ilişkiniz varsa ve ona çok bağlıysanız aşkınızı daha da güçlendireceksiniz. Her anınızı hazine gibi saklayın. Hayatınızda kimse yok mu ? Olsun yepyeni kişilere daha fazla vakit ayırıp onları tanıyabilme fırsatı olacak. Tanıştığınız kişilerden biri kalbinizden sizleri vuracak.

13 Aralık’ta Dolunay  gerçekleşecek bu  Dolunay’da eğer bir  sınava  girmişseniz  başarıyla  sonuçlanacak . Ya da hukuki bir meseleniz  sona eriyor  olacak.

19 Aralık’ta Merkür gerileme dönemi giriyor ve  8 Ocak’a kadar da devam edecek. Bu süreç içerisinde gayrimenkul almayı düşünüyorsanız 8 Ocak’tan sonra  karar verin ve sözleşmenizi  imzalamaya bakın.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘de aşk dolu ve  daha güçlü bir sen doğuyor olacak.

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

image

Aralık ayında siz Akrepler evinizi yenileyebilirsiniz. Bu  yenileme eviniz  için yapacağınız bir  tadilat olabilir. Yani bu ay eviniz  ile meşgul olacaksınız gibi  görünüyor.

Bu ay içerisinde ilişkinizde bazı anlaşmazlıklarla  karşılaşabilirsiniz. Ama hiç problem değil orta yolu birlikte bulacaksınız. Güzel giden bir ilişkiniz varsa Aralık  ayında ailenizle sevgilinizle tanıştırabilirsiniz.

19 Aralık –  8 Ocak arası  Merkür retroya  giriyor olacak. Bu  gerileme  döneminde yeni kararlar almaktan kaçının  mevcut durumunuzu değerlendirin. Sözleşme yapmak için hiç iyi bir zaman değil. Gerileme sürecinde en iyi  yapacağınız şey fikirlerinizi ve hedeflerinizi tekrardan gözden geçirmek olmalı.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017‘de sihirli dokunuşlarınız ile kendi evrenini güzelleştireceğin ve daha güçlü bir  sen doğuyor olacak.

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Aralık ayı siz  Yaylar , finansal ve ilişki konuları üzerinde yoğunlaşacaksınız.7  Aralık – 3 Ocak arası  Venüs’ün  etkisiyle dostluk ilişkilerinizi  daha  da güçlendireceksiniz.İlişkinizde , eşiniz  ile  konuşmanız  gereken  bir konu varsa bunu  19 Aralık’a kadar yapmakta yarar var. Malum 19  Aralık’ta Merkür  retrosu gelmiş olacak. Anlaşmazlıkların önüne  geçmek açısından önemler  almak  gerekiyor.

13 Aralık’ta Balık burcunda Dolunay  gerçekleşecek. Bu Dolunay’da iş ile olan ilişkilerinizde destekleyici olacak.Her konuda çevrenizdekiler ile ilişkilerinizi derinleştirebilirsiniz. Dolunay ile  istediğiniz sözleşmeyi imzalayabilirsiniz.

19 Aralık’ta Merkür retroya giriyor . Bu gerileme  dönemi  sizin gelir  sektörünü  biraz etkileyebilir.Harcamalarınıza dikkat edin bütçenizi gözden geçirmeye bakın . 29 Aralık’ta  Yeni Ay meydana  gelecek yeni bir başlangıç için karar  alıp adım atabilirsiniz. Fakat bu dönem biraz uzun sürebilir. Sadece  zaman  diyoruz ve sonunda planlarınızı  gerçekleştireceksiniz.

Aralık  ayınının bitimiyle birlikte 2017 ‘de özgür ruhlu ve  daha güçlü bir  sen  doğacak.

Yüreğindeki sevgiyi  paylaş ve asla vazgeçme  .Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle …

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Aralık ayında siz Oğlaklar, para odaklı olacaksınız. Geliriniz 7 Aralık ‘ta Venüs ‘ün etkisiyle birlikte artıyor olacak. Harcamalarınız da  artabilir  paranız gidiyor  gibi  gözükse de korkmayın gelir sektörünüzde artış olacak. Yeteneklerinizi göstereceğiniz bir ay olacak. Yüklü bir tazminat alabilirsiniz. 13 Aralık’ta gerçekleşecek Dolunay ile üzerinde  çalıştığınız  projede istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Ve sonunda  da yüklü  bir para alacaksınız.Takdir edileceğiniz  güzel bir ay say olacak.19 Aralık’a kadar gerçekleştirmek istediğiniz  şeyler için elinizi  çabuk  tutun. Çünkü 19 Aralık’ta Merkür retro dönemine giriyor. Retro döneminde çevreniz bakımdan yanlış anlaşılabilir. Yapmak  istediğiniz her şeyde yolunuza taş konuşmuş gibi hisedebilirsiniz. Gerileme döneminde  kişisel  hedeflerinizi gözden geçirmeye çalışın.

29 Aralık’ta burcunuzda Yeni Ay meydana gelecek bu Yeni Ay‘da hedefleriniz için hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Ama 8 Ocak’a kadar bekleyin. Merkür gerilemesi sonunda kafanızdaki planları sırasıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017‘de sezgileri derin ve daha güçlü bir sen doğacak.

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Aralık ayında siz Kovaları kimse durduramayacak. Mars 19 Aralık’a kadar burcunda kalacak.Bu da oluyor daha  cesur ve dinamik olacaksınız. Aktif olduğunuz  konularda başarıyı  elde ediyor olacaksınız. Enerjinizi avantajlı kullanmaya çalışın.

6 Aralık’tan 3 Ocak’a kadar burcunuzda ki Venüs’ün etkisiyle birlikte herkesi cazibenize çekebilirsiniz bu dönem sizler için kazançlı gözüküyor.Projelerinizi kolaylıkla faaliyete geçirebilirsiniz.Aynı  zaman da Venüs’ün etkisiyle partneriniz  ile  sıcacık romantik anlar yaratabilirsiniz. Bu ay her zamankinden daha fazla güvendesin.

13 Aralık’ta Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu  Dolunay aşık değilseniz  size aşkı  getirecek.25 Aralık sizler  için çok güzel bir şey olacak. 25 Aralık’a dikkat diyoruz. Şans, aşk , para hepsine  sahip olabilirsin.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017‘de cesur ve daha güçlü bir sen doğacak.

Yüreğindeki sevgiyi  paylaş ve asla vazgeçme.Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Aralık ayı siz Balıklar için, ruhunuzu canlandıracak yeniden bir uyanış olacak. Kafanızda sizi rahatsız eden konulardan arındırmak için; doğa yürüyüşü olur ya da size iyi gelecek bir terapiler deneyin.

13 Aralık‘ta gerçekleşecek Dolunay ile ile konuları üzerinde yoğunlaşacaksınız. Birazda daha duygusal ve hassas olabilirsiniz .19 Aralık’ta Mars burcunuza giriyor. 29 Ocak kadarda burcunuzda kalacak. Bu süreç içerisinde daha  hırslı ve kendinizi daha kuvvetli  hisesedeceksiniz. İstediğiniz hedefinize korkusuzca yürüyebileceksiniz. O zaman isteğiniz projeyi başlatabilirsiniz.

Aralık ayınının bitimiyle birlikte 2017‘de korkusuz ve daha güçlü bir sen doğacak.

Yüreğindeki sevgiyi paylaş ve asla vazgeçme. Her geçen gün güçlendiğini hissedeceksin.

Yaşadığınız her anın tadını çıkarmanız dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...