Fantastik Bir Dans Kombinasyonu: ‘Shed A Light’

Share

Elektronik müziğin ağır topları David Guetta ve Robin Schulz, Los Angeles’lı grup Cheat Codes ile iş birliği yaptı ve ortaya “Shed A Light” şarkısı çıktı.

2016’ın bu son hit dans şarkısının ortaya çıkışı ise, hep birlikte turnede olan DJ’lerin ‘neden artık birlikte stüdyoya da girmiyoruz ki’ demesiyle oldu.

“Robin’in şarkıları çok duygusal ve müzikal olarak güçlü, bu nedenle Robin ile çalışmak benim için iyi bir seçenekti” diyen Alman yıldız David Guetta’ya, Robin Schulz’un verdiği yanıtın da ondan geri kalır yanı yok: “Arkadaşım David Guetta ile ortak bir iş yapmanın heyecanını yaşıyorum. Bence ‘Shed A Light’, iki farklı tarzı bir araya getirebilen fantastik bir kombinasyon.”

Peki kendilerine göre usta olan isimlerle çalışan genç grup Cheat Codes ne düşünüyor bu konuda derseniz, söyleyelim hemen: “Efsane olan iki simle çalışmak bizim için paha bir deneyim. Bu şarkı aslında birine aşık olduğunuz ama karşılığının olup olmadığını bilmediğiniz klasik bir durumu anlatıyor.”

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...