Uçan Kamera ile Selfie Çılgınlığında Son Nokta

Share

AirSelfie dünyanın en küçük, taşınabilir uçan kamerası. Uçma özelliği (zaten pek de gerekli olmayan) selfie çubuğunu artık emekliye ayırıyor. Kalabalık selfie’ler ve görünsün istenen ama kadraja sığdırılamayan büyük arka planlar da sorun olmaktan çıkıyor.

Kullanımı basit, AirSelfie’yi kılıfından çıkarıyorsunuz ve özel Android ya da IOS uygulaması üzerinden çalıştırıyor ve kontrol ediyorsunuz. İsterseniz sadece yakınlaştırıp uzaklaştırarak isterseniz sanal bir kontrol çubuğu yardımıyla uçurarak ya da cihazı yatay şekilde dursun istediğiniz noktaya bırakarak.

İşiniz bittiğinde AirSelfie’yi elinize indiriyorsunuz ve kılıfına geri koyuyorsunuz. Kılıfının içine yerleştirildiğinde AirSelfie’niz tekrar şarj oluyor, çekilen fotoğraflar da doğrudan akıllı telefonunuza aktarılıyor. Tabii ki sosyal medyada paylaşıma hazır halde!

52 g ağırlığındaki AirSelfie’nin kullanımı alanı oldukça geniş.

İç veya dış mekanda, istediğiniz her yerde kullanabiliyor, selfie çubuğu veya öne uzanan kol olmaksızın kalabalık selfie’ler çekebiliyorsunuz. Ayrıca geniş bir arka plan yakalayabiliyor, herkesi kadraja sığdırabiliyorsunuz.

Farklı perspektifler ve açılar denemek de mümkün.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...