Jon Snow Kovboy Oldu

Share

Game of Thrones’un Jon Snow’u olarak tanınan Kit Harington, yeni çektiği western filminde kovboyu canlandırıyor.

Dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington, 2017’de vizyona girecek olan yeni filminde bir kovboyu canlandırıyor.

Galası eylül ayında Venedik Film Festivali’nde yapılan ‘Brimstone’ adlı filmde Harington’ın rol arkadaşı Dakota Fanning.

Western tarzı filmin fragmanında bir adamı iple boğduğu görülen Harington, intikam peşinde koşan Samuel karakterini canlandırıyor.

Filmin senaristi ve yönetmeni Martin Koolhoven, Samuel karakteri için ilk olarak, Alacakaranlık filmi yıldızı, İngiliz aktör Robert Pattinson’ı düşündüklerini, daha sonra karar değiştirerek söz konusu rolü Harigton’a verdiklerini açıkladı.

Filmde, işlemediği bir suçun sanığı olan Liz, ailesini hırslı ve intikam almak isteyen pederden korumak zorundadır. Peder kürsüye çııktığı andan itibaren Liz ve ailesi büyük tehlike altına girecektir.

Kit Harington ve Dakota Fanning’in yanı sıra filmde Guy Pearce ve Carice van Houten de rol alıyor.

NTV

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...