Çakıl Taşlarının Arasında Uyumak İster Misiniz?

Share

‘Smarin’ den çakıl taşı yastıklar – Livingstones

Yüksek kalitede, sürrealist zemin yastıkları seti livingstones, %100 işlenmiş yünden üretilmiş. Çağdaş iç mekanlar için, farklı ebat ve formlardaki bu eşsiz tasarımdaki çakıl taşları; hem eğlenceli bir ortam yaratmak hem de kendi düzenini tasarımla harmanlayarak oluşturmak isteyenler için ideal.

1441631020-mjdda

Çocuklu ailelerin fazlaca seveceği bu tasarımda, her taşın altından bir çocuk çıkabilir. Diledikleri gibi zıplayıp üstüne atlayabilecekleri bu taşları evinize almak ister miydiniz?

1441631025-rxv4r

İçerisinde kimyasallara yer verilmeyen doğal malzemelerin kullanıldığı tasarımlar, üzün süre kullanım garantisi veriyor. Fransız üretimli bu çakıl taşlarının ebatları birbirinden farklı alternatif ve formlarda.

1441631034-ttqod

1441631044-jzgqp

icmimarlikdergisi.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...