Nostradamus’un 2017 Kehanetleri!

Share

16. yüzyılda yaşayan Fransız kahin Nostradamus, 11 Eylül saldırıları, Hitler’in yükselişi ve Donald Trump’un ABD Başkanı seçilmesi gibi kehanetleriyle dünyanın tartışmasız en ünlü kahini.

İşte Nostradamus'un 2017 Kehanetleri!

Peki Nostradamus’a göre yeni yılda bizleri neler bekliyor? Merak edenler buyursun lütfen…

Nostradamus metinlerini irdeleyenlere göre, bu yıl süper güç Çin’in gelir adaletsizliğini gidermek amacıyla cesur adımlar atacağı bir yıl olacak.

Ünlü kahine göre İtalya, yükselen işsizlik ve kredilerle yeni bir krizinin merkez üssü haline gelmesine sebep olabilecek mali sıkıntılarla karşı karşıya kalabilir.

Fransız Kahin, dünyanın tartışmasız en büyük süper gücü olan Amerika Birleşik Devletleri’nin ise yeni başkan Trump’ın gelişiyle beraber bir düşüş yaşayacağını ve giderilemez sıkıntılara düşeceğini öngörmüş.

Nostradamus Latin Amerika içinse, hükümetlerin sol kanat politikalarından uzaklaşacağını ve bu durumun iç karışıklıklara yol açmasının muhtemel olduğunu vurgulamış.

Bu yıl için öngörülen kehanetlerin içinde en korkuncu ise; küresel ısınma, azalan kaynaklar ve terörizmin ülkeler arasında ‘sıcak savaş’a yol açacağı tahmini.

Karnaval

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...