Kanguruyu Yumruklayan Adam, Ölüm Tehdidi Alıyor

Share

Söz konusu video internette bomba gibi patlamıştı. Hayvanat bahçesinde fil bakıcısı olarak görev yapan 34 yaşındaki Greig Tonkins, bu hafta içerisinde tüm dünyada fenomen olduğu videoda köpeğini kurtarmak için bir kanguruya yumruk atmıştı.

Olayın ardından videoyu çeken Greig Tonkins’in arkadaşı Mathew Amor, Tonkins’in aslında uysal bir yapıda olduğunu fakat gördüğü manzara karşısında dayanamayarak kanguruya yumruk attığını ve bu sayede köpeğini kurtardığını belirtmişti. Bu yaşananların ardından çalıştığı yere kadar kimliği deşifre olan Tonkins’in hayvan hakları savunucuları tarafından ölüm tehditleri aldığı ortaya çıktı.

Evinden çıkamıyor
Aldığı ölüm tehditleri nedeniyle evinden çıkmakta dahi zorlandığı belirtilen Tonkins’in, evinin önünde çok sayıda kişinin toplanması sebebiyle polisten yardım istediği belirtildi. Hayvan hakları savunucularının, Tonkins’in işinden atılması yönünde hayvanat bahçesine baskı yaptıkları da söyleniyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...