Game of Thrones’un Arya’sının Çıplak Fotoğrafı Sızdı

Share

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin İngiliz yıldızı Maisie Williams çıplak fotoğrafları internete sızdı.

Ünlü oyuncuya şok: Çıplak fotoğrafı sızdı

Taht oyunları dizisinde Arya Stark karekterini canlandıran 19 yaşındaki Maisie Williams’ın Facebook sayfası hacklendi. DigitalSpy sitesinin verdiği bilgiye göre hesapta yer alan ve Williams’la arkadaşlarının deniz kenarında çıplak olarak poz verdiği bir fotoğraf internette yayılmaya başladı.

İngiliz aktris, söz konusu fotoğraflarda üstsüz ve arkası dönük olarak gözüküyor. İddiaya göre ünlü oyuncu bu fotoğrafları gösteri yapan yunusların durumu hakkında farkındalık yaratmak amacıyla verdi.

Fotoğrafların gerçek olduğunu kabul eden Williams’ın danışmanı, “Bu görüntüler Maisie’nin arkadaşlarıyla tatile çıktığı dönemde çekilmişti. Yayınlanan fotoğrafların tamamı gerçek. Hepsi Maisie’nin sosyal medya hesabından çalınmış. Bunlar gizli dosyalar ve hacklenmeden bulunması imkansız” diye konuştu.

Hürriyet

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...