Yeni Nokia’ların Fiyatları Belli Oldu

Share

Yeniden telefon üretmeye başlayacak Finlandiyalı Nokia’nın üreteceği yeni Android telefonların özellikleri ve fiyatları ortaya çıktı. Peki eski dev kaç dolara telefon satacak?

Nokia’nın dönüşü muhteşem olacak mı, bilinmez ancak eski devin yeni telefonları için planladığı satış fiyatı medyaya sızdı.

Microsoft’un satın almasından sonra telefon üretimine 2 sene ara veren Finlandiyalı dev şimdi yeniden akıllı telefon üretmeye başlıyor.

Nokia geliyor ama fiyatı nedir?

2017’de Android sistemli yeni akıllı telefonlar piyasaya sürecek olan Nokia’nın telefonları hakkında detay ise net değildi.

Ancak şirketten sızan son bilgiler, telefonların özellikleri ve fiyatları hakkında ipucuna ulaşmamızı sağladı.

Buna göre, Nokia ilk telefonunu iki farklı varyasyonla satışa çıkaracak.

İlk modelde 2GB Ram bulunacak ve fiyatı 150 dolar seviyesinde olacak. İkinci modelde ise 3GB Ram bulunacak ve fiyat seviyesi 200 dolar düzeyinde olacak.

İki cihaz da Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ile gelecek, 5,5 inç FullHD ekrana sahip olan telefonlarda 13 MP arka ve 8 MP ön kamera bulunacak.

Yeni Nokia cihazları, iPhone’ların da taşeron üreticisi olan Çinli Foxconn üretecek. Pazarlaması ile Nokia’nın telefon üretip satmak için kurduğu HMD Global’a ait olacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...