Tüm Galaxy S8’ler Eğimli Ekranla Gelecek

Share

Galaxy S8 modelleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy S8 modelleri için eğimli ekran bir standart olacak.

Tüm Galaxy S8'ler eğimli ekranla gelecek

Samsung bugüne kadar amiral gemisi Galaxy modellerinde sürekli olarak farklı ekran tiplerini tercih etti. Ama bu yıl ekran konusunda firma bir standart koyabilir.

Samsung uzunca bir süredir telefonlarında eğimli ekran Teknolojini deniyor. Galaxy S6 Edge ve S7 edge ile bu alanda gerçekten iyi bir aşama kat etti.

Şimdiyse 2017 modellerinde sadece eğimli ekran kullanmaya hazırlanıyor.

Haberler sadece bununla sınırlı değil. Galaxy S8 için düz ekrandan vazgeçecek olan Samsung, aynı zamanda 5.7 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı model sunacak.

16-12/13/galaxy-s8-modelleri-ayni-ekranla-gelecek-2.jpg

Bunun dışında geçtiğimiz günlerde dedikoduları ortaya çıkan, Home butonu ve 3.5 mm kulaklık jack’ı telefondan çıkartılacak.

Son olarak iOS’un ünlü sesli asistanı Siri’nin geliştiricilerini bünyesine katan Samsung, Galaxy S8 ile beraber bize çok daha akıllı bir cihaz sunmayı amaçlıyor.

Shiftdelete, Korean Herald

Umur Atay

1969 yılında Bursa'da doğan Umur Atay, ortaöğretime kadar severek yaşadığı kentinden, üniversite sebebiyle bir sabah İstanbul'da uyanarak ayrıldı. Makine mühendisliği eğitiminin ışığında seyrettiği otomotiv sektöründe harcadığı 25 yıldan fazla sürenin yıpratamadığı yaşamını şimdi çeşitli denemelerle yormaya çalışan Atay, evli ve iki çocuk babası.

You may also like...