Sevimli Kepçe: ‘Swanky’

Share

OTOMOTO Design, ilginç, estetik ve modern bir yaklaşımla günlük nesnelerde yaratıcı bir değişim yapıyor. Geçen yıl, Tel-Aviv merkezli şirket, sevimli Loch Ness kepçe ile efsanevi bir başarı yakaladı. Şimdi ise şirket, standart aleti Swanky ile yıkanabilir, kuğu şeklinde bir kaşık ile muhteşem bir tasarıma daha imza attı.

Kanca şeklinde tutamağı ve büyük, yuvarlak kepçe kısmı göz önüne alındığında, Swanky, ilk bakışta stilize edilmiş olsa da sevimli bir oyuncak gibi görünebilir. Bununla birlikte, ürün sıradan olmaktan uzak bir tasarım.  Swanky, bir kuğunun zarif bir şekilde göl üzerinde yüzmesinden esinlenilerek ve denge kavramı göz önünde bulundurularak yapılmış.

Bir tezgah üstünde olsun ya da çorba, sos ya da yumruk bir kaseye batırılmış olsun, kullanışlı mutfak ürünü her zaman “s” şekli nedeniyle dik kalır.

Buna ek olarak ürün ısıya dayanıklı, bulaşık makinesinde yıkanabilir ve dayanıklı, insan vücuduna zararı olmayan plastikten yapılmıştır. Şu an ürün yalnızca Kickstarter sayfası aracılığıyla edinilebilir. Aynı zamanda iki haftadan daha kısa bir sürede OTOTO Design, 10.000 $’lık hedefini iki katına çıkarmayı başarmış, yani Swanky’nin yeni yılda raflara çıkacağına emin 

icmimarlikdergisi.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...