Yavru Kediler, Trump Fotoğraflarını ‘Ele Geçiriyor’

Share

ABD’nin seçilmiş başkanı Trump’ı görmeye tahammül edemeyenler artık en azından internette rahat bir nefes alabilir.

Zira Google’ın tarayıcı hizmeti Chrome için yapılan bir eklenti Trump’ın fotoğraflarını sevimli kedi yavruları fotoğraflarıyla değiştiriyor.

Mashable sitesinin haberine göre, eklentinin ismi Trump’ın ‘Amerika’yı yeniden güçlü yapın’ seçim sloganına atıfla ‘Amerika’yı yeniden kedi yavruları yapın’ olarak konuldu.

Trump'ın fotoğraflarını yavru kedilerinki ile değiştiren Google Chrome eklentisi yapıldı

Eklentinin yaratıcısı uygulamayı yapma nedenlerini; “1- Trump bir utanç kaynağı 2-Yavru kediler sevimli 3-Kullanmak için Creative Commons’ta uygun bir Blobfish (Çirkin Balık) fotoğrafı bulamadım” şeklinde sıraladı.

Eklentinin ismi Trump'ın 'Amerika'yı yeniden güçlü yapın' seçim sloganına atıfla 'Amerika'nın kedi yavrularını yeniden yapın' olarak konuldu

Mashable, Trump’ı yavru kediye çeviren fotoğraf uygulamasının her zaman çalışmadığını ancak işe yaradığında oldukça keyifli sonuçlar elde edildiğini belirtti.

Trump'ı yavru kediye çeviren eklenti ile oldukça keyifli sonuçlar elde etmek mümkün

Sputniknews

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...