Emoji’ler Film Oluyor

Share

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor.

emojiee

Her emojinin kendine has bir karakteri bulunuyor ve tüm dünyada kullanıldığından ötürü onların neredeyse birer ünlü olduğunu söylesek yanlış olmaz sanırız. Bu denli yaygın olan emojiler şimdi de filmde rol almaya hazırlanıyor.

Twitter üzerinde ilk fragmanı yayınlanan The Emoji Movie, adından da anlaşılacağı üzere ana teması emojiler olan bir animasyon filmi.

Filmde emojiler kendi ifadelerine uygun karakter yapısını sergiliyor ve ortaya eğlenceli bir animasyon filmi çıkıyor. 4 Ağustos 2017’de vizyona girecek filmin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...