8-Bit Grafiklerle Yılbaşı Klasiği Home Alone

Share

Mashable’ın bir parçası olan sinema ağı CineFix, 8-Bit Cinema serisiyle popüler kültürün büyük yapımlarını 8-bit retro video oyunlarına dönüştürerek, hikayelerini baştan anlatıyor. Serinin son bölümünde video oyununda olduğu gibi sıra tabanlı ilerleyen bölümlerle birlikte serinin son bölümünü yılbaşı teması sarıyor ve adeta eskimeyen bir yeni yıl klasiği yeniden canlanıyor; Home Alone.

125354083558612373d62298.57113601_n

Chris Columbus’un yönettiği ve John Hughes’un yazdığı Home Alone (Evde Tek Başına), Norwood Cheek’in yönetmenliği ve Raz Mergian’ın animasyonlarıyla 8-bit olarak karşımıza çıkıyor. 8-Bit Cinema’nın daha önceki bölümlerinde Stranger Things ve Miyazaki filmleri gibi yapımlar da yer almıştı.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...