Astroloji: 2017 Genel Burç Yorumları

Share

Astrolog Selma Kılıç, genel olarak astroloji ve burçlar dünyasında 2017’yi yorumladı. Hangi burcu neler bekliyor, hepsi burada!

astroloji-2017

Koç

Güçlenmek ve kariyerini geliştirmek için çok uygun bir yıla giriyor. Satürn’ün desteğiyle kariyerlerinde oldukça hızlı ilerleyebilirler. İlişkilerden ve hayatlarına giren insanlardan yana oldukça şanslı olabilirler. İlişki, aşk ve evlilik açılarından oldukça sürprizli ve şaşırtıcı bir yıl yaşayabilirler.

Boğa

Borçlarını temizlemek ve yatırım yapmak bu yıl mümkün görünüyor. Maddi açıdan kendinizi güçlendirebileceğiniz bir yıl. Kariyer açısından da yeni planlar için hazırlık yılı olacak. Gündelik yaşam açısından; daha güzel bir evde yaşamak ya da daha güzel bir ofiste çalışmak gibi ihtimaller mevcut. Aşk hayatınız biraz çalkantılı geçebilir, beklenmeyen olaylar ve kişilerle karşılaşılabilir.

İkizler

İlişkileriniz zorlu geçebilir. Daha sağlam ilişkiler kurmak adına, şimdiye kadar rahatsız olduğunuz bütün konuları ortaya koyabilirsiniz. Bu tavrınız bazı ilişkilerinizi güçlendirirken bazılarını da bitirebilir. Bazı konularda mahkeme yolu görünebilir.

Yengeç

Kariyerinizde çalkantılar olabilir. Bu çalkantılar sonbahara kadar sürebilir, biraz sabretmeniz gerekecek. Genel olarak maddi kazançtan yana şanslı olabilecekleri bir yıl olurken aynı şeyi ilişkiler ya da evlilik için söylemek pek mümkün değil.

Aslan

Yeni bir iş kurmanız veya çalıştığınız iş yerinde terfi almanız için önünüz oldukça açık görünüyor. Girişimlerini büyütmek, ödül almak ve desteklenmek adına oldukça iyimser bir yıla adım atıyorsunuz. Aşktan yana yüzünüz gülecek.

Başak

Para konusunda oldukça şanslı olacaksınız. Hiç beklemediğiniz yerlerden para gelebilir. Aradığınız kişiyi bulmanız biraz zor olabilir, ilişkiler açısından pek de yüzünüz gülmeyebilir. Sonbahardan sonra ilişkilerde daha faydalı kararlar vereceksiniz.

Terazi

2017’de şans yıldızı sizin yanınızda olacak. Artık kendinizi yenileme zamanınız geliyor. İş ve ilişki için yenilik yılı, hatta yaşadığınız kent veya ülke bile değişebilir. Planlı gitmekte fayda var.

Akrep

Yapacağınız yatırım size oldukça fazla maddi getiri sağlayacak. Sonbahara kadar birikim yapmanızda fayda var. Tatilde veya iş seyahatlerinde aşkın tadına varabilirsiniz.

Yay

Düzeninizi kurabilirseniz kalıcı başarılar elde etmek ve dostluklar açısından oldukça verimli bir yıla adım atabilirsiniz. Aşk açısından Ağustos’ta zirveye ulaşacaksınız.

Oğlak

Kariyer açısından oldukça parlak bir yıl geçireceksiniz. Bazı oğlaklar yükselirken bazıları depresyona meyilli görünüyor, aman dikkat. Aşk açısından Mayıs sonrasına dikkat edin.

Kova

Size uzun yollar görünüyor. Eğitim ya da iş için yurt dışından teklifler alabilirsiniz. Ufkunuz oldukça açılacak. Yapabileceğiniz yatırımlar için oldukça verimli bir yıl. Aşk hayatınız oldukça güzel geçeceğe benziyor.

Balık

Sonbahardan itibaren aşk ve kariyer açısından oldukça şanslı olacaksınız. Yılın ilk aylarında oldukça zorlu bir dönemden geçeceksiniz. Ne istediğiniz iyi belirlemezseniz oldukça kafanız karışabilir.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...