Suda Çözünen m&m’s’lerin Büyüleyici Görüntüsü

Share

Beauty of Science, genç nesilleri cesaretlendirmek ve ilham vermek için her hafta bilim üzerine içerikler üretiyor. Geçtiğimiz hafta yayınladıkları suda eriyen M&M’s videosu ile renklerin ve şekerin seyrini detaylarıyla yansıtıyor.

367361696586145b1be61c8.65121620_n

Adeta farklı toplulukların birbiriyle müzakere süreci gibi karşı karşıya gelen renkler tek bir kutu içerisinde adeta sınırlarını çiziyor. Şekerin ve hatta yapay şekerin insan üzerindeki etkilerine değinmeden, görsel olarak yaklaşınca oldukça büyüleyici bir makro timelapse projesi olarak karşımıza çıkıyor. Suda böyle ahenkli bir akış için şekerin yoğunluğu ise ayrı bir bakış açısı olarak ele alınabilir.

Yan Liang’ın çektiği ve Zaoeyo ile birlikte düzenlediği video, Sony A7R M2 ve makro lens ile 4K olarak çekilmiş ve timelapse’e dönüştürülmüş.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...