Jennifer Lopez ve Drake Beraber Mi?

Share

Jennifer Lopez sosyal medyadan patlaştığı fotoğrafla, yakın arkadaşı Rihanna’nın eski sevgilisi Drake ile aşk iddialarını güçlendirdi. Rihanna ise takibi bırakarak tepkisini gösterdi.

Drake-and-J

Bir süre önce genç sevgilisi Casper Smart’tan ayrılan Jennifer Lopez yeni bir aşka yelken açtı.

47 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızın 30 yaşındaki rap şarkıcısı Drake ile birlikte olduğu öne sürüldü.

Lopez, Latin Grammy töreninde eski eşi Marc Anthony ile samimi şekilde görüntü vermiş ve “Yeniden barıştılar” söylentilerine yol açmıştı.

Lopez’in Drake ile samimi şekilde çekilen bir pozunu Instagram sayfasında paylaşması, ilişkisinin duyurusu olarak yorumlandı.

Her ne kadar Lopez, Drake ile çekilen pozuna ilişkin bir açıklama yazmasa da hayranları bu samimi pozları yeni bir aşk olarak nitelendirdi.

Drake ile uzun yıllardan beri arkadaş olan ve son olarak sevgili oldukları ileri sürülen Rihanna’nın Instagram hesabından Jennifer Lopez’i takip etmeyi bırakması da Rihanna’nın ikiliyi kıskandığı ve Lopez-Drake aşkı iddialarını güçlendirdi.

28 yaşındaki Rihanna ile Lopez’in aralarındaki 19 yıllı yaş farkına rağmen yakın arkadaş oldukları biliniyor.

Öte yandan Rihanna, Drake’i takibi ise ekim ayının başlarında bırakmıştı.

NTV

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...