Astroloji: Ocak 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Ocak 2017’nin burçlarını yorumladı:

astroloji tek boynuzlu atı felicius drama

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında evinizle ve kişisel stilinizle ilgilenirken, ikinci yarıda odağınız dostlar ve ideallerinizi gerçekleştirme planları olacak. Ayın başında dinlenmek, okumak ve içe dönmek, dinginlik sağlayacak. Ay ortasında evinizin satışı, eşya yenilemek veya yeni bir eve taşınmak tamamen zorunluluktan kaynaklı. Yeni arkadaşlar yaşamınıza ayın sonuna doğru katılacak ve göremediğiniz gerçekleri gösterecek.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinde Venüs size iyi bir dost getirebilir ve sosyalleşme zamanı geldiğine göre biraz dışarı çıkmak iyidir. Ay ortasında, dolunay iş dünyanızda güvensizlikleri hatırlatacak ve önlem alacaksınız. Ayın ikinci yarısında, yeni bir göreve ve kariyerinizi yenilemeye gönüllü olacaksınız. Dostlarınızla maddi ilişkiler kurmamakta fayda var.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Kariyeriniz önceliğiniz ve size keyif veren alan olmaya ayın başında aday. Ancak ay ortasında mali konularda beklenmedik pürüzler yaşayabilirsiniz. Hem aşk hem de dostluk kavramınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Ayın ikinci yarısında yeni bir yolculuk ihtimali keyfinizi yerine getirebilir. İş ortaklıklarının size göre olmadığını içinize dönünce anlayacaksınız.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinden itibaren gitmek ve gittiğiniz yerden zevk almakla ilgileneceksiniz. Bu dingin ruh hali size bir hayli iyi gelecek. Aşka yakın hissedeceksiniz. Ay ortasında ev ve kariyer yaşamınızla ilgili sorunlar boynunuzu bükebilir. Güçlü olmalısınız. Ayın ikinci yarısında ek gelirler elde etmek orijinal fikirleriniz sayesinde olacak. İş seyahatlerinde dikkatli olmalısınız.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Ek bir gelir kazanmak istiyorsanız ayın başında harekete geçin. Ay ortasında trafikte ve yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Ruhunuzu sarsacak bir olaya tanıklık edebilirsiniz. İyileşmek üzere yakınlarınızdan yardım alacak ve yepyeni bir yaşam planına ay ortasında merhaba diyeceksiniz. Çocuklarınızla ve partnerinizle sevgi tazelemeniz ay sonunu bulacak.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Evlilik ve ortaklık yaşantınızda romantik esintilerle dolu bir ay geçireceksiniz. Ancak ay ortasında arkadaşlıkları gözden geçirmeniz ve bir dostunuzla vedalaşmanız gerekiyor. Veda hüzünlü ve acılı olabilir. Para alışverişi aranızı bozabilir. Ayın ikinci yarısında yeni bir sponsorluk anlaşması moralinizi düzeltecek. Yakınlarınızdan destek alamadığınız için evle ilgili sorunlar gözünüzde büyüyebilir.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

İş alanınızı güzelleştirmekle ve iş arkadaşlarınızla aranızı düzeltmekle başlayan ay, kariyer planlarınızda son dakika değişikliğiyle sürecek. Vazgeçmeniz gereken görevler ve şanssızlıklar ay ortasında can sıkıcı olacak. Ayın ikinci yarısında yeni bir aşk yeniden canlı ve neşeli hissetmenizi sağlayabilir. Bebek sahibi olmak, yeni projelerde yer almak hayat verecek. Öte yandan medya çalışmalarınızı ertelemeniz gerekebilir.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Aşk yaşamınız ay boyunca yüzünüzü güldürecek. Venüs’ün konumu yalnız hissetmemenizi sağlayacak. Çocuklarınızla ilgili müjdeler mutluluk verebilir. Seyahatleri sonlandırıp eve dönmeniz ya da başka bir kente taşınmanız yorucu olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Yeni bir mülk ya da eşya almanız ay sonunu bulabilir. Yenilik sevindirecek. Ancak aşırı harcama yapmadığınıza emin olmalısınız.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Evinizin dekorasyonundan bahçe bakımına kadar birçok şeyi yapacak, keyiflenecek ve evde huzuru arttıracaksınız. Ay ortasında hem partnerinizle hem arkadaşlarınızla derin yüzleşmeler yaşayacak, daha fazla zaman ayırmadığınız için hayıflanacağınız insanları hatırlayacaksınız. Ayın ikinci yarısında kitap yazmak, sunum yapmak gibi şeylerle ilgilenecek şöhrete yaklaşacaksınız.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Yakın çevrenizi iyilik ve sevgi dolu kalbinizle mutlu edecek, aya mükemmel bir ruh haliyle başlayacaksınız. Ay ortasında yakınlarınızla aranızdaki ilişki bir sınavdan geçecek. Ev-kariyer alanlarındaki gerilim, ortaklık ve evlilik ilişkinizi de etkileyecek. Ay sonuna doğru yeni bir gelir elde edeceksiniz. Yakınlarınızın sağlığına özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinden itibaren mali konularda avantajlı olduğunuzu fark edeceksiniz. Yakın ve uzak çevrenizdeki insanların yönlendirmeleriyle iş yaşamınızda önemli bir tamamlanma yaratabilirsiniz. Bunun sonucunda süregelen işinize sn verip yön değiştirebilirsiniz. Ay sonuna doğru tamamen yenilenecek, kişisel imajınızı değiştireceksiniz. Arkadaşlarınızla para alışverişine girmemelisiniz.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinde burcunuza yerleşen Venüs, çekici ve romantik görünmenizi sağlayacak ve başkalarını etkilemeye başlayacaksınız. Yalnızsanız bir aşkı başlatabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ayın ortasında bitirme kararı alabilirsiniz. Yaratıcı projelerinizi tamamlayıp teslim edebilir ancak hakkınız olan parayı alamayabilirsiniz. Ay sonuna doğru sorun çözmek için yeni yöntemler keşfedeceksiniz. Yöneticilerinizin baskısı artabilir.

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...