Homofobik Komşuya ‘Renkli’ Mesaj!

Share

Seattle‘da yaşayan Lexi Magnusson, mahalleye yeni taşınan bir komşusunun LGBTİ+ bireylere dair yaptığı ayrımcı ve saldırgan yorumlara hayli net ve yaratıcı bir cevap verdi. Magnusson, evinin önüne gökkuşağı renklerinde tam 10.000 yılbaşı ışığı astı.

Lexi Magnusson‘ın Reddit’te anlattığına göre yeni komşuları kiliseden Lexi Magnusson ve eşinin Mormon olduğunu öğrenmişti. Çiftin artık Mormonluk’a mensup olmadığını bilmeyen yeni komşu, LGBTİ+ bireylere dair bağnaz görüşlerini dile getirerek bir nevi Lexi Magnusson ve eşiyle “yakınlık kurmaya” çalıştı. Hatta anlattığına göre, oğlunu da okuduğu okuldan, gay öğrencilerin varlığı ve görünür oluşu sebebiyle almıştı. “Oğlunu böyle bir etkiden ve kendi yaşam biçimlerini normalleştirmeye çalışan insanlardan uzak tutmak” istemişti.

Tüm bu hikayelere ve yorumlara vereceği sözlü cevabın yetersiz olacağını düşünen Lexi Magnusson, komşusuna işte bu “ışıklı” mesajı gönderdi. Aşağıdaki fotoğrafı Reddit’te yayınlayan Magnusson, bir de not ekledi:

“Yeni komşularımız bağnaz. Normal agresyon yaratırsam saldırıdan ceza yiyeceğim için, pasif agresif bir yöntem seçip 10.000 ışık yaktım.”

lgbti-yilbasi-isik-christmas-protesto-2

nolm.us

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...