Galaxy S8, Masaüstü Deneyimi Sunacak

Share

Samsung, Galaxy S8 akıllı telefonda, Microsoft Continuum benzeri bir masaüstü deneyimi sunulacağı ileri sürüldü. İşte, merak uyandıran özellik hakkında detaylar.

galaxy s8

Samsung tarafından sunulması heyecanla beklenilen amiral gemisi akıllı telefon Galaxy S8 hakkında detaylar kendini göstermeye devam ediyor. Şirket, her ne kadar Galaxy S8 ile ilgili sızıntı olmamasına çalışsa da bunda başarılı olamıyor gibi gözüküyor. Son detay ise Galaxy S8 ile birlikte sunulması muhtemel bir masaüstü deneyimi.

Samsung Galaxy S8 ile bağlantılı olduğu ileri sürülen bir slayt, akıllı telefonla birlikte sunulacak önemli bir özelliği ortaya çıkartmış olabilir. Buna göre, Galaxy S8 ile birlikte Microsoft’un Windows 10 Mobile ile birlikte sunduğu Continuum’a benzer bir özellik amiral gemisinde yer alabilir.

17-01/02/galaxy-s8-ile-masaustu-deneyimi-2.jpg

Akıllı telefon için Samsung Desktop Experience, yani Samsung Masaüstü Deneyimi adıyla anılan özellik sayesinde Galaxy S8’inizi harici monitör, kablosuz klavye ve fareye bağlayabilecek ve telefonunuzu masaüstü bilgisayarmış gibi kullanabileceksiniz. Bu anlamda çoklu görev işlevlerini ve birçok şeyi büyük ekranda gerçekleştirmek mümkün olabilecek.

Masaüstü Deneyimi özelliği Galaxy S8 ile sunulursa, Samsung’un monitöre bağlıyken iyi bir deneyim sunabilmek için telefonun kullanıcı arayüzünü de geliştirmesi gerekeceği ifade ediliyor. Öte yandan bu özelliğin akıllı telefonda kesin olarak sunulup sunulmayacağını ancak çıkışı yapıldığında öğrenebileceğiz.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...