İkiz Kardeşini Ölümden Kurtardı!

Share

ABD’nin Utah eyaletinde yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. İki yaşındaki Brock Shoff, ikiz kardeşi Bowdy ile birlikte odasında oyun oynadığı sırada devasa şifonyer Brock’un üzerine devrildi.

boy

Büyük bir soğukkanlılıkla acı içinde kıvranan ve ağlayan ikiz kardeşini şifonyerin altından kurtarmaya çalışan iki yaşındaki Bowdy’nin çabası, odada bulunan kamera tarafından kayda alındı.

Kan donduran olay yaşandığı anda ikizlerin annesi Kayli, evin üst katında işlerini halletmek için kısa bir süreliğine bulunduğunu ifade etti.

İBRET OLSUN DİYE PAYLAŞTILAR!

Bowdy ailesi, çocuklarının yara almadan kurtulduğu bu dehşet veren olayın görüntülerini, ailelere ibret olması ve mobilyaların çocuklar için ne kadar tehlikeli olabileceğini göstermesi için kişisel Facebook sayfalarında paylaştı.

Kardeş sevgisinin nelere kadir olduğunu ispat eden inanılmaz görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...