Şenol Güneş Milli Takımın Başına Mı Geçiyor?

Share

Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyan Şenol Güneş’in, sezon sonunda A Milli Takım’ın başına ikinci kez geçmesi gündeme geldi.

MİLLİLERE 10 MİLYON TL’LİK FRANSA PRİMİ FRANSA’DA YAPILACAK EURO 2016’YA DİREKT OLARAK KATILMAYA HAK KAZANAN A MİLLİ TAKIM OYUNCULARI, TOPLAMDA 10 MİLYON TL’LİK DEV PRİMİN DE SAHİBİ OLDU

İlk sezonunda Beşiktaş’ın şampiyonluk hasretine son veren ve 2. senesinde de takımını zirve yarışında çok güçlü bir aday kılarak camianın gönlünde taht kuran tecrübeli teknik adamın siyah-beyazlı kulüple sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor.

amkspor’un haberine göre; ay-yıldızlı takımda nöbet değişimi planlayan Türkiye Futbol Federasyonu ise 2’nci Güneş dönemi hazırlığında.

Tartışılan isim Fatih Terim

Maaşı, yıldız oyuncularla yaşadığı gerilimler ve saha sonuçlarıyla tartışmalı bir isim haline gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile resmi olarak ‘istifa’ olarak açıklanacak şekilde yollarını ayırması söz konusu olan TFF, sezon sonunda Şenol Güneş ile yıllık 3 milyon Euro ücret karşılığında el sıkışabilir.

Kontratındaki opsiyonu kullanmayarak Beşiktaş’a veda etme olasılığı bulunan Güneş’in, federasyon yetkilileriyle ön görüşme yaptığı bile öne sürülüyor.

T24

Umur Atay

1969 yılında Bursa'da doğan Umur Atay, ortaöğretime kadar severek yaşadığı kentinden, üniversite sebebiyle bir sabah İstanbul'da uyanarak ayrıldı. Makine mühendisliği eğitiminin ışığında seyrettiği otomotiv sektöründe harcadığı 25 yıldan fazla sürenin yıpratamadığı yaşamını şimdi çeşitli denemelerle yormaya çalışan Atay, evli ve iki çocuk babası.

You may also like...