En Hızlı Elektrikli Otomobil FF 91 Bozuldu

Share

Las Vegas’ta yapılan CES 2017 fuarında merakla beklenen Faraday Future FF91’in tanıtım sırasında arıza verdi. Dünyanın en hızlı elektrikli aracı olarak lanse edilen otomobilin park etme sistemi çalışmadı.

ff91 (1)

Otomobil tanıtıldıktan sonra sahneye gelen şirketin sorumlu başkan yardımcısı Nick Sampson ve LeEco Başkanı Jia Yueting aracın otomatik vale parkı özelliğini test etmek istedi.

Jia tuşa bastı ancak hiçbir şey olmadı. Jia denemelere devam ederken Sampson ise ‘Bu gece biraz tembeliz’ diyerek durumu geçiştirmeye çalıştı.

ff91 (3)

Ardından sahne ışıkları azaltıldı. Jia ve Sampson’ın düğmeye basma çabaları sonuç vermedi ve FF 91 yerinden kıpırdamadı.

Birkaç dakika daha geçtikten sonra araç nihayet hareket etti.

ff91 (2)

Sampson ‘Bu binanın çatısına kadar bakarsanız aracın kendi kendine çalışması için gereken bazı sinyalleri engelleyen yapılar var’ diyerek FF 91’i savundu.

CNN

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...