Xiaomi Mi 6, Snapdragon 835 İle Gelecek

Share

CES 2017’de tanıtılan Snapdragon 835 işlemcisi için üreticiler harekete geçti. Xiaomi Mi 6 modeli bu işlemciyi taşıyan ilk modellerden biri olacak!

Xiaomi photo

Photo by roland

CES 2017’de duyurusu yapılan Snapdragon 835 işlemcisi ile gelecek olan telefonlar hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çin merkezli telefon üreticisi Xiaomi, yeni akıllı telefonunda Snapdragon 835 ile gelecek. Xiaomi Mi 6, bu işlemciye sahip ilk modellerden olacak.

Snapdragon 835 işlemcisini kullanan ilk telefonu pazara sunma yarışında Asus ve Samsung’un adı geçerken, Çin’li telefon üreticisi Xiaomi, bu yarışa dahil olan markalardan biri oldu. Xaiomi Mi 6 modelinin Snapdragon 835 işlemcisini kullanan ilk telefon modellerinden biri olması için özen gösteren markanın Galaxy S8 modelinden önce Mi 6 modelini pazara sunacağı tahmin ediliyor.

Telefonun diğer teknik özellikleri hakkında henüz bir detay yok ancak teknik ve tasarım anlamında markanın en iddialı modelleri arasında yer alması çok büyük bir ihtimal.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...