Drew Barrymore, Netflix Komedisine Transfer Oldu!

Share

Yeni yılın beraberinde getirdiği yeni diziler arasından kadrosuyla sıyrılmayı başaran Santa Clarita Diet’ın ayrıntıları belli olmaya devam ediyor.

drew-barrymores-new-comedy-has-been-revealed-to-be-a-zombie-series12

Başrollerini Drew Barrymore ve Timothy Olyphant’ın paylaştığı dizinin konusu daha önce; “Evli bir çift olan Joel ve Sheila’nın çok memnun olmadıkları sıkıcı hayatları, bir anda ölüm ve yıkım ekseninde dramatik bir şekilde değişir” şeklinde açıklanmıştı.

Bugün ise dizide Barrymore’un bir zombiyi canlandıracağı bilgisi servis edildi. Konu ile ilgili konuşan oyuncu “Hile yok, protez yok, sadece bir uyanış. Gerçekten bu uyanışı canlandırmaktan büyük bir keyif aldım” dedi.

En sevilen komedilerden biri olmak için adaylığını koyan Santa Clarita Diet, 3 Şubat’ta on bölümüyle birlikte Netflix ekranlarındaki yerini alacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...