Apple Store Bu Sefer Samsung’un Evinde; Kore’de Açılıyor

Share

Apple, en büyük rakibi Samsung’un evi olan Güney Kore sınırlarında Apple Store açmanın hesabını yapıyor. Seul içinde olan mağazanın yıl sonunda tamamlanması umuluyor.

Apple Store at 5th by José Carlos Cortizo Pérez

Teknoloji devi Apple, en büyük rakibi Samsung’un evinde Apple Store açmaya hazırlanıyor. Bu planı doğrulayan en önemli kaynak ise şirketin 15 farklı pozisyon için verdiği iş ilanları işaret ediliyor.

Bu konu hakkında Apple Kore “Dünyadaki ekonomik üslerden biri haline gelen, telekomünikasyon ve teknoloji lideri Kore’deki ilk Apple Store’umuzu açacak olmaktan sevinç duyuyoruz. Şimdi Seul’deki kullanıcılarımıza dünya genelindeki Apple müşterileri tarafından sevilen hizmet, eğitim ve eğlenceyi sunacak takım arkadaşları arayışındayız.” açıklamasını yaptı.

Güney Kore’de inşa edilen Apple Store, biri giriş katı olmak üzere iki kattan oluşacak. Yapının Kasım ayı içerisinde bitirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...