Apple Watch, Minik Bir Macintosh’a Dönüştü

Share

Apple Watch geceleri yan yatmış şekilde şarj edilirken “Nightstand Mode”a (komidin modu) geçer ve gece boyunca saati gösterir. Elago’nun yeni W3 standı ise onu masa saati görünümünden çıkarıp, kullanıcının başucundaki mini bilgisayar görünümü vermeyi amaçlamış.

192792052158775c505e3427.99997831

Yumuşak silikondan yapılmış olan stant, Apple Watch’un hiçbir versiyonunda çiziğe ya da hasara yol açmıyor. Stantta saatin gövdesinin yerleştirildiği ve yan durmasını sağlayan bir yuva ile şarj kablo geçişini sağlayan bir dok bulunuyor.

Uzun yıllardır Apple hayranı olan kitle için eğlenceli bir vintage aksesuar olacağı öngörülen stant, bütün Apple Watch modelleriyle uyumlu ve fiyatı 14 dolar. Siyah ve beyaz renk seçenekleri sunulmuş.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...