Pijama Partilerinin 5 Altın Kuralı

Share

Yoğun geçen bir yılın ardından birkaç gün olan tatilde yapılacak en iyi şeylerden biri de şüphesiz ki uyumak. Öğlen 12’de uyanıp, saatlerce yataktan çıkmama, sonra geç kahvaltı yapma ve tüm gün pijamalar içinde kalma lüksü kısa tatilin en cezbedici yanlarından biri. Tabi ki konu her daim ruh halini yansıtan kıyafetler olunca pijamalar da bir o kadar önem arz ediyor. Sırf evdesiniz diye şıklığınızdan vazgeçmek istemeyebilirsiniz.

f711e6684b48cf9e4cc081ab344f294e

Uzun yılbaşı kutlamaları ardından kalan tatil günleri için eğlencenin ve rahatlığın anahtar kelimesi pijama partisi. Pijama partilerini çocukluk anılarımızdan çekip çıkarıyoruz ve bugüne taşıyoruz. Son sezonlarda sokaklara taşınan pijamalar mı, yoksa Hollywood’un ünlü pijama partileri bizi daha çok çekti karar veremiyoruz. Pijama partilerinin 5 altın stil kuralını sıraladık.

1. Stilinin Pijaması
Pijamanı doğru seç. Takım olmak zorunda değil, ama stilini pijamana yansıtmaktan çekinme! Eğer pijama seçmekte zorlanıyorsan, Hollywood’un eğlenceli pijama partilerinden ilham al.

2. Uyku Maskesinin Önemi
Uyku maskeni unutma! Uyku maskeleri geceleri takmasan da, pijama partisinin olmazsa olmazıdır. İster uyurken gözlerinde olsun, ister arkadaşlarınla sohbet ederken saç aksesuarın olsun, uyku maskesi pijama partisinin en önemli aksesuarı.

Girls night out

3. Ev Sahibinden Erken Uyanma Sorunsalı
Yanına okuma kitabı, dergi al. Ev sahibinden erken uyanıp tavana saatlerce sanat eseri gibi bakmak yerine yanına aldığın kitabı, dergiyi okuyabilirsin.

4. Sıcak Ayaklar
Son günlerin en eğlenceli trendi olan renkli çoraplara şans ver. Baştan ayağa stilini yansıt ve ayaklarını üşütme.

5. Eğlen!
Ve son olarak eğlenmeyi, rahatlamayı ve bol bol uyumayı unutma.

ddc7ee85117d304bbd5fd29db647f02b

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...