Samsung Galaxy S8’in En Detaylı Görseli Ortaya Çıktı

Share

Galaxy S8 için hazırlanan tasarım görselleri ortaya çıktı. Böylece, Samsung Galaxy S8 nasıl olacak sorusu, ilk kez bu kadar net cevaplanmış oldu.

galaxy s8 (4)

Galaxy S8 için tonla iddia ortaya atılıyor. Samsung’un 2017 model amiral gemisi için emin olduğumuz en önemli şey ise artık kasanın kavisli olacak olması. İşte bu sav ve daha birçok özelliği ortaya çıkartan görseller internete düştü.

Galaxy S8 için gerçek tasarım görüntüleri

Bir telefon kılıfı üreticisi Galaxy S8’e ait görselleri yayınladı. Bunlar aynı zamanda resmi kaynaklara en yakın görseller olarak kabul edilebilir.

galaxy s8 (3)

Firma sadece 3 görsel yayımladı ve bu görseller hepimizin kafasını karıştırdı. Bariz olan edge’in kavisli yapısını hariç tutarsak, ilginç farklar yer alıyor.

Öncelikle ekran/kasa oranı, home butonunun yokluğunda hayli yükselmiş. Telefon neredeyse tamamen ekrandan oluşuyor. Parmak okuma sensörü ve home tuşu, Galaxy S8 camı altına konuşlanmış durumda.

Diğer güzel bir haber ise Galaxy S8’in stereo hoparlörler ile gelecek olması. Bunun dışında söylenti halindeki 3.5 mm jak girişini kaybetmemek de sevindirici.

galaxy s8 (2)

Tek sıkıntılı nokta ise telefonun ana bağlantı noktası. Gelenek olduğu üzere, artık her amiral gemisi sınıfı cihazda USB-C görmeyi bekliyoruz ama Galaxy S8 bu açılardan Micro-USB kullanıyor gibi.

galaxy s8 (1)

Son olarak cihazın arka yüzünde sonunda çift kamera görebilmek sevindirici.

GSM Arena, Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...