Masalların Gerçek Olduğu Yerde Evlenmek…

Share

‘Prensesler gibiydim ben babaevinde’ diyenler veya Disney filmleriyle büyüyenler; hayallerinizin düğününü gerçeğe dönüştürmeniz artık mümkün: Disneyland’de bundan böyle düğün yapılabilecek!

24_20131120165751_4240744_large

Gerçek dünyanın Prens ve Prenseslerine masallar gibi bir düğün vaat eden Florida’daki meşhur parkı tamamen kapatmak artık mümkün olacak. Park sizlere, içindeki restoranları, oyuncakları ve Sindirella’nın şatosuyla, yıllardır çok sevdiğiniz masalların içinde, hayatınızın en özel gününü geçirme şansını sunuyor.

Tabii bu hayali kuranların muhtemelen küçük bir kitlesine. Neden derseniz, hayaller biraz pahalı tutuyor ve Disneyland’e bir düğün size yaklaşık 75.000 Dolar’a mal oluyor. Yine de biz detayları buraya şöyle bırakalım:

– Sindirella’nın şatosunun içi tam 100 kişi alıyor ve nikahı orada kıymanın bedeli 25.000 Dolar.

– Şatoda düzenlenecek seremoni için verilen saatse 9.30.

– Bu arada servis edilecek yiyecek ve içecekler bu fiyata dahil değil.

– Şatoya Sindirella’nın arabasında gelmeniz veya sihirli krallığınızı aydınlatacak havai fişekleri ayarlamanız da mümkün. Tabii tam şu esnada belirtmemiz gerek ki bu kez gece yarısından sonra balkabağına dönüşmeyecek bu arabanın iki saati 2.950 Dolar. İnsanın hayaller dünyasından, gerçeğe düşüşü ne kadar hızlı oluyor, değil mi?

– Aynı şekilde ücretini karşıladığınız sürece Sindirella’sından, Belle’ine; Mickey Mouse’undan Pamuk Prenses’ine kadar dilediğiniz Disney karakterini düğününüze çağırabiliyorsunuz. Ancak herkesin ücreti saatbaşı.

Gözünüz hemen korkmasın tabii, aynı parkın farklı kısımlarında toplam 2.500 Dolar’a çok keyifli bir düğünler yapmış olanlar da var. Sadece işin içine Sindirella’nın şatosunu katmak isterseniz fiyatlar bir anda tavan yapıyor. Yine de şatolu veya şatosuz, en özel gününüzü burada kutlamayı düşünüyorsanız en az 16 ay öncesinden aramaya başlamanız gerekiyor ki dilediğiniz yeri rezerve edebilin.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...