Meclisin Kedisi ‘Kulis’

Share

Meclis kulisinde yaşadığı için milletvekillerinin adını “Kulis” koyduğu kedi, Anayasa mesaisi için günün 15 saatini Genel Kurulda geçiren milletvekilerinin yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılaşıyor.

tbmm kedi kulis

TBMM’nin iktidar kulisinde yaşadığı için milletvekillerinin adını “Kulis” koyduğu kedi, milletvekilerinin yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılaşıyor.

Milletvekilleri ile kulislerde görev yapan garson ve temizlik görevlileri, “Kulisi” besliyor, mamasını ve sütünü veriyor.

Anayasa değişikliği teklifinin birinci tur görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulunda, kedi, Meclis’in ve kulislerin neşesi durumunda. Havanın çok soğuk olması nedeniyle, Meclis kulisinde yaşayan “Kulis”, milletvekillerinin oturduğu koltukların arasında dolaşarak, onların kendisini sevmesini istiyor. Milletvekilleri de buna ilgisiz kalmayarak, ayaklarının altında dolaşan kediye sevgi ve ilgi gösteriyor.

AA

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...