‘Beauty and the Beast’ İçin Bir Aradalar!

Share

Ariana Grande ve John Legend, Beauty and The Beast (Güzel ve Çirkin) filminin soundtrack’i için birlikte şarkı kaydetti.

Beauty and the Beast

Ariana Grande, geçtiğimiz aylarda, Sing (Şarkını Söyle) animasyon filminin soundtrack’i olan; Ryan Tedder, Benny Blanco ve Francis Farewell Starlite tarafından sözleri yazılan, Stevie Wonder’ın elinden çıkma ‘Faith’ şarkısı için, efsane isim Stevie Wonder ile birlikte çalışmıştı.

Klibiyle de beğeni toplayan Faith’in ardından, Güzel ve Çirkin’in aynı adlı klasik şarkısı için John Legend ile birlikte çalışan Ariana Grande, soundtrack’lerin aranan sesi olma yolunda ilerliyor gibi görünüyor…

'Güzel ve Çirkin' İçin Bir Aradalar!

1991 yılında, Celine Dion ve Peabo Bryson düetiyle yayınlanan orijinal Beauty and The Beast yorumu Altın Küre, Oscar ve Grammy ödüllerinde ‘en iyi film müziği’ dalında ödülleri toplamıştı.

Bakalım Ariana-Legend iş birliği ortaya nasıl bir şarkı çıkmasını sağlayacak…

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...