CIA, 12 Milyon Belgeyi İnternete Açtı

Share

CIA’in gizli arşivlerinde kimsenin bilmediği ve çok önemli bilgilerin olduğu yıllardır konuşulan bir konu. Elbette CIA’in tüm bu bilgileri yayınlaması söz konusu değil ancak gizliliği kaldırılmış olan 12 milyon dosya herkese açık hale geldi ve aralarında oldukça ilginç bilgiler mevcut.

Söz konusu bilgilerin yayınlanması uzun süredir konuşuluyordu ancak bu zamana kadar herhangi bir adım atılmış değildi. Bill Clinton zamanında 25 yıldan eski bilgilerin gizliliğinin kaldırılması kararlaştırılmıştı ancak bu karardan sonra bile bilgilere sadece Amerika ulusal arşivindeki bilgisayarlardan erişilebiliyordu.

Nihayet CIA tarafından internet üzerinden yayınlanan belgeler arasında UFO’larla ilgili bilgiler, MK Ultra zihin kontrolü ve Nazi savaş suçları gibi uzun süredir merak edilen bilgiler yer alıyor. Sayfaya buradan ulaşarak 12 milyon belge arasında merak ettiğiniz bilgileri aratabilirsiniz.

Log

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...