Havada Süzülen Hoparlör: Mars

Share

Mars, 360 derecelik ses projeksiyonu sayesinde müzik deneyiminizde çığır açıyor. Bluetooth destekli kablosuz müzik zevki sizi bekliyor.

Müzik dinlemek için fay hatları sarsılıyor. Mars, müzik deneyiminizde çığır açacak bir kablosuz hoparlör. Hi-Fi sesli, havada süzülen bir hoparlör olan Mars, 360 derecelik ses projeksiyonu özelliğine sahip. Kablosuz olmasıyla da bağımsızlığınıza bağımsızlık katıyor.

212498167358807c953f7089.57098768_n

Şık bir siyah yapıya sahip olan Mars, üreticisi olan crazybaby’e birçok övgüler kazandırmış durumda. Mars’ın partnerliğini Kinspring üstleniyor. Aynı zamanda Kinspring; Skullcandy, Polaroid, Disney ve Target gibi markalarla işbirliği yapmış bir şirket. iOS ve Android destekli bu çalışma, müzik deneyimi için adeta geleceğe atılmış bir adım.

Uçan bir mekanizma görüntüsüne sahip olan Mars, adının hakkını verecek evrensel bir görüntüye sahip! Şirketin tanımlamasına göre Mars, müziğini seven ve evde veya ofiste bir tasarım bildirimi yapmak isteyen herkes için tasarlanmış. Taşınabilir özelliği, Bluetooth 4.0’dan da faydalanarak kalite çıtasını yukarıya çekmekte.

Şimdi Mars’ı yanınıza almanın tam zamanı. Yerini belirleyin ve çalıştırın: Artık tüm sesler daha net ve özgür!

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...