Michael Jackson’ın Kızı Paris: Babamı Öldürdüler

Share

Efsanevi pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, ABD’de Rolling Stones dergisine verdiği mülakatta, babasının ölümünün bir “kurgu” olduğuna inandığını belirtti.

Michael Jackson hayatını kaybettiğinde kızı Paris 11 yaşındaydı.

Jackson 25 Haziran 2009’da 50 yaşında hayatını kaybetmişti.

Jackson’ın aşırı dozda güçlü bir sakinleştirici olan propofolün aldığı ve ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Babası öldüğünde 11 yaşında olan Paris ise, Michael Jackson’ın ölümünün ardında başka nedenler olduğuna inandığını belirterek babasının “peşinde birilerinin olduğu” imalarında bulunduğunu söyledi.

Paris, “‘Beni bir gün öldürecekler’ dediği anlar olmuştu” diye konuştu.

Jackson’ın ölümüyle ilgili yürütülen davada doktoru Conrad Murray, kasıtsız ölüme sebebiyet vermekten suçlu bulunmuştu.

Paris, röportajı yapan Brian Hiatt’in “Babanızın öldürüldüğüne mi inanıyorsunuz?” sorusuna “Kesinlikle” cevabını verdi. Paris “Bu çok açıktı. Tüm oklar bunu gösteriyor. Kulağa komplo teorisi gibi gelebilir ama babamın tüm gerçek hayranları ve ailede herkes bunu biliyor. Ölümü planlamıştı” dedi.

“Onu öldürmek isteyen çok fazla kişi vardı”

Babasının ölümünü isteyen çok sayıda kişi olduğunu da belirten Paris, bu kişileri adalet önüne çıkarabilmek için bir “satranç oyunu” oynadığını da söyledi.

Ancak isim vermeyen Paris Jackson, suçlu bulunan doktor Conrad Murray’nin adını da anmadı.

Rolling Stone dergisi Paris Jackson’ı kapağına taşıdı

Paris Jackson son olarak İngiltere’de Sky Arts’ın yapımcılığını üstlendiği dizide, babasının beyaz bir aktör tarafından canlandırılmasına tepki göstermişti.

Sky Arts daha sonra diziyi yayınlamaktan vazgeçti.

Jackson’ın çok iyi yemek yapan ancak çok aksi bir baba olduğunu anlatan Paris, Michael Jackson’ın biyolojik babası olmadığı iddialarını da yalanladı; “O benim babam ve her zaman babam olarak kalacak. Onu gerçekten tanıyan insanlar bende onu görebildiklerini söylüyor. Bu biraz korkutucu” dedi.

Paris, öldüğü gün babasının kolunda takılı olan bir bileziği sürekli üzerinde taşıdığını da söyledi.

Paris röportaj sonrası paylaştığı Twitter mesajında, mülakatla ilgili olarak başka bir basın kuruluşuna konuşmayacağını, her şeyi zaten açıkça söylemiş olduğunu yazdı.

18 yaşındaki Paris, modellik ve oyunculuk kariyerinde ilerliyor.

BBC

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...