Astroloji: Şubat 2017 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Şubat ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

astrology-dating

Bomba gibi aşk dolu sıcacık bir aya merhaba diyoruz. Venüs 3 Şubat’ta Koç burcuna giriyor. Bu ay içimiz kıpır  kıpır  olabilir. Aşkı yaşamak için harika bir ay olacak. Heyecanı doruklarda yaşayın ve asla pişmanlıklara hayatınızda yer vermeyin.  Şubat Ay’ı tutulma ayı olacak. 10 Şubat’ta Aslan burcunda Ay tutulması ve 26 Şubat’ta Balık burcunda Güneş  tutulması meydana gelecek. 10 Şubat’ta meydana gelecek tutulma ile aşk ve çocuklar ile ilgili konulara yoğunlaşacağız. Sevdiklerimize daha fazla zaman ayıracağız. Aşka adım atmaktan da  korkmayacağız. 26 Şubat’ta meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte başlatmak istediğimiz bir  proje için adım atabiliriz. Güneş tutulmasının enerjisi ile başarı  sizinle olacak.

İnancınızın kuvvetli olduğu harika bir ay geçirmeniz dileğiyle..

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

Harika unutamadığınız  bir  ay sizinle sevgili  Koçlar! Aşkta ve kariyer konularında şanslı bir ay olacak. Venüs zaten sizin burcunuzda olacağı için sırtınız yere gelmeyecek. Hayata umutla bakmaktan ve mucizelere inanmaktan asla  vazgeçmeyin. 3 Şubat’tan sonra istediğiniz  her şeye ulaşabileceksiniz. Sadece sabırlı olun. Hayat size çiçek bahçelerini  ayaklarınıza seriyor olacak.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle..

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Şubat ayı size inanamadığınız fırsatları karşınıza çıkaracak.. Her çıkan fırsatı değerlendirmelisiniz. Kafanızda tasarladığınız bir proje için adım atmaya karar verebilirsiniz. Bu ay yeteneklerinizi sergileme zamanı  olacak. Hedeflerinize çabalarınızla ulaşabileceksiniz. Ve bu çabalarınızın meyvelerini baharda göreceksiniz. Eğlenceli rahat bir  Şubat ayı geçireceksiniz.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

Fayda sağlayacağınız bir Şubat ayı sizlerle olacak. Karşınıza öyle  fırsatlar çıkacak ki  sizler bile şaşıracaksınız. Bu ay  istediğiniz sözleşmeye imza atabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için harika bir dönem sizi bekliyor. Bu ay  daha da sosyalleşeceksiniz. Girmiş olduğunuz ortamlarda yeni  birileriyle tanışabilir ve kendinizi aşk dolu bir ilişkinin  içinde bulabilirsiniz. Bu ay harika haberler alabilirsiniz  tek yapmanız gereken umutla  beklemek olsun.

Umudunuz ve gücünüzün olması dileğiyle..

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Şubat ayı siz Yengeçlerin kariyer ayı olacak. Yeteneklerinizi  sergileme ayı olduğunu kesinlikle unutmayın. Utangaç olmanın hiç sırası değil. Bu ay ben diyebileceğiniz kendinizi kanıtlayacağınız bir ay olacak. Çabalarınızın karşılığını  alacaksınız.10 Şubat ile birlikte kariyer sektörünüzde ilerleme gösterebilirsiniz. Kafanızı kullanın ve hedefinize sessizce ilerleyin. Aileniz ile ilgili bir mülkü satabilir ve bundan iyi  bir kazanç sağlayabilirsiniz. 26 Şubat‘tan sonra ufkunuz açılıyor ve istediklerinizi rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…..

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS)

image

Şubat ayı siz Aslanlar için parlak bir ay olacak. Kariyerinizde ilerlemek için yeni bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Bu ay kariyeriniz ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Yurt dışı ile ilgili kafanızda planlarınız varsa bunları faaliyete geçirebilirsiniz. Bu ayın keyfini çıkartmaya bakın. 10 Şubat’taki Ay tutulması ile birlikte mutlu olacağınız güzel şeyleri yanı başınızda bulacaksınız.

Şubat ayını iyi değerlendirmeye bakın. Çünkü hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz.

Umudunuz gücünüz olması  dileğiyle..

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Canlı ve oldukça parlak bir ay sizleri bekliyor olacak. Finansal bakımdan güçlenebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ortaklık sektörünüzde oldukça şanlısınız. Ve  bu  ay ortağınız ile hareket edip büyük kazançlar  elde  edebilirsiniz. Kafanızda planladığınız bir yatırım düşüncesi varsa Şubat  ayını değerlendirebilirsiniz. 26 Şubat’ta Güneş tutulması  gerçekleşecek. Bu Güneş tutulması ile birlikte harika fırsatlar sizler için doğacak. Bu ayı her yönde iyi değerlendirmeye  bakın. Adımlarınızı akıllıca atmaya devam edersiniz elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle….

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM)

image

Şubat ayında ilişkileriniz üzerine yoğunlaşacaksınız. Var olan bir ilişkinizde eğer  problemler var ise çözüme  ulaştırabilirsiniz. 10 Şubat’taki Ay tutulması ile birlikte kendinize daha fazla vakit ayırıp daha da sosyalleşeceksiniz. Bu  durum sizleri ruhsal bakımdan iyi  hissettirecek. 26  Şubat’ta meydana gelecek  Güneş tutulması ile birlikte yeni  bir iş  arayışına geçmek için güzel zamanla olabilir. Aynı zamanda kendinizi yenileyip daha iyi bir görünüşe sahip olmak için spora başlayabilirsiniz.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…..

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

image

Şubat ayı siz Akreplerin kariyer yollunda  yeteneklerinizi gösterme ve kendinizi kanıtladığınız bir ay olacak. Bu ay iş arkadaşınız ile aranızda bir aşk doğabilir. Bu ay ikinizden biri adım atabilir hazırlıklı olun. Hatta ilk olarak siz harekete  geçmelisiniz. 26 Şubat’taki Güneş tutulması ile birlikte aşkı doruklarda yaşayabilirsiniz. Şubat ayındaki tutulmaları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Çünkü hem kariyer hem de aşk konusunda şanslı bir ay sizleri bekliyor.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Şubat ayı  sizler için sevgi, tutku ve aşk ayı  olacak. Bir ilişki içerisinde değilseniz şaşırtıcı bir aşkı yakalayabilirsiniz. 10 Şubat’ta bir Ay Tutulması meydana  gelecek. Eğer yayıncılık veya reklamcılık ile ilgili bir sektörle ilgileniyorsanız büyük  fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz harika bir ay olabilir. 26 Şubat’ta Güneş tutulması  meydana gelecek. Bu Güneş tutulması ile birlikte akrabalarınızdan ya da çok yakın çevrenizden sevindirici haberler  alabilirsiniz. Evinizde uzun zamandan beri aradığınız huzuru yeniden yakalayabileceğiniz ay olacak.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…..

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Şubat ayında siz Oğlaklar aile hayatınız ile ilgili konularla haşir neşir olacaksınız. 3 Şubat’tan sonra aileniz ile  ilgili bir  probleminiz var ise rahatlıkla çözüme ulaştırabilirsiniz. 10 Şubat’ta bir Ay Tutulması meydana  gelecek. Gerçekleşecek bu tutulma ile finansal bakımdan güçlenebilirsiniz. Borçlarımızı  rahatlıkla ödeyebileceğimiz bir ay olabilir. 26 Şubat Güneş Tutulması ile birlikte başlatmak istediğiniz bir projeye ilk  adımınızı atabilirsiniz. Sonrasında asıl  hak ettiğiniz yerde kendinizi görebilirsiniz. Şubat ayının sonunda kardeşinizden ya da kuzenlerinizden çok sevineceğiniz bir haber  alabilirsiniz.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Şubat ayı siz Kovaların her konuda sözlerinizi geçirebileceğiz bir ay olacak. Gerçekleştirmek istediğiniz konulara emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. 26 Şubat’ta meydana gelecek Güneş Tutulması ile birlikte yeni bir gelir kaynağı elde edebilirsiniz. Bu dönem patronunuzdan zam istemenin tam da zamanı diyebiliriz. Ya da siz iş veren iseniz şirketinizde oranları arttırabilirsiniz.

Umudunuz gücünüz olması dileğiyle…

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Şubat ayı siz Balıklar için finansal ve kişisel gelişimleriniz için harika bir ay  olacak. 3 Şubat’tan itibaren girişimci ruhunuzu ortaya koyabilirsiniz. Başarısız olmaktan asla korkmayıp ve yeni bir iş için adım atmanın tam zamanı. 10 Şubat’a kadar üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlayıp yaratıcılığınızı herkese gösterme fırsatına  sahip  olabilirsiniz. 26 Şubat’ta ise Güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulma ile birlikte hayallerinize koşar adımlar ile ilerleyeceksiniz. Sonunda zirveye ulaştığınızı görünce hayallerinizden asla vazgeçmemeniz  gerektiğini  bir kez daha göreceksiniz.

Umudunuz gücünüz  olması  dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...