Instagram’da En Çok Beğeni Alan Fotoğraf Bir Gecede Değişti

Share

Bugüne kadar 20 Grammy Ödülü kazanan ve bu ödüle en çok aday gösterilen kadın şarkıcılarından olan Beyonce sosyal medya üzerinden hayranlarına müjdeli bir haber verdi.

Dünyanın en ünlü pop yıldızlarından biri olan Beyonce yeniden hamile olduğunu Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Şahsi Instagram hesabından ikiz bebek beklediklerinin müjdesini veren şarkıcı paylaştığı fotoğrafla rekora da imza attı.

Beyonce’nin paylaştığı hamilelik fotoğrafı kısa bir süre içerisinde dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından beğenildi ve Instagram tarihinde bugüne kadar en çok beğeni alan fotoğrafı oldu.

Haberin yazıldığı sırada 7.048 milyon beğeni alan fotoğrafın altına Beyonce ve eşi Jay-Z şu sözleri ekledi: “Aşkımızı ve mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz. İki kez daha kutsanmış bulunuyoruz. Ailemiz iki yeni üyeyle büyüyeceği için minnettarız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.”

92,9 milyon takipçisi bulunan Beyonce’nin ardından Instagram’da en çok beğeni alan sanatçının Selena Gomez olduğunu hatırlatmakta yarar var. Geçtiğimiz yıl rekor sayıda beğeni alan karede Selena Gomez elinde şarkı sözlerinin yazılı olduğu Coca-Cola şişesi şişesiyle görünüyor. Reklam içerikli bu fotoğraf 5.9 milyon beğeni aldığını belirtelim. Listenin üçüncü sırasında da yine Gomez yer alıyor. Bu genç şarkıcının Instagram’da 108 milyon takipçisi bulunuyor. Onu 96,8 milyon takipçiyle Taylor Swift takip ediyor.

Log

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...