Natalie Portman: Biz Kadınlar Birbirimizin Kuyusunu Kazıyoruz

Share

İsrailli-ABD’li Akademi Ödüllü aktris Natalie Portman, son filmi ‘Jackie’de, uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren 35. ABD Başkanı John F. Kennedy’nin eşi, eski ABD First Lady’si Jacqueline Kennedy’yi canlandırdı.

Başarılı performansıyla hem Altın Küre’ye hem de Oscar’a aday gösterilen Portman, Kennedy inayetinin işlendiği sahnenin en zor ve korkutucu olan olsuğunu belirterek, “Bundan daha ağır bir travma olabilir mi? Kocanın beyni parçalanıyor ve bedeni kucağına düşüyor! O anda yüzünde oluşan ifadeden ne tarafa baktığına, nasıl döndüğüne kadar her şeyi detaylı çalıştım. Yaşadığı acı, şok çok netti. Çok çok ağır bir histi. yansıtmak çok zordu” dedi.

“Kadın olmak gün geçtikçe daha da zorlaşıyor” diyen Portman, “Kadınlarla bir takım olmak ve birlikte bir şeyler başarmak da zorlaşıyor. Biz kadınlar birbirimizin kuyusunu kazıyoruz, diğer kadınları sadece rakip olarak görüyoruz ve birbirimizin ayağını kaydırmak istiyoruz içten içe” ifadesini kullandı.

Hürriyet

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...