İngiliz Kraliyet Ailesi’nden 100 Metre Yarışı

Share

İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri, Kraliçe’nin torunları olan Prens Harry, Prens William ve eşi Prenses Kate Middleton Londra’da bir organizasyon için 100 metre yarışında birbirleriyle mücadele etti.

İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri bir yardım organizasyonu için kendi aralarında 100 metre yarışı verdi.

Cambridge Dükü ve Düşesi olan Prens William ve eşi Prenses Kate Middleton, Londra’da bulunan Kraliçe Elizabeth Olimpik Parkı’nda, Prens Harry ile birlikte yarıştı.

Bir yardım kuruluşu için düzenlenen organizasyonda 150 koşucu birbirleriyle mücadele etti.

Kraliyet Ailesi üyeleri ise hem koşuculara destek olmak, hem de destek toplamak için kendi aralarında bir 100 metre yarışı gerçekleştirdi.

Aile üyelerinin yarışında kazanan en genç isim olan Prens Harry olurken, Prens William eşi Kate Middleton ancak son metrelerde geçebildi.

Rahat kıyafetleriyle koşuculardan alkış toplayan üçlü, sempatik tavırlarıyla da büyük ilgi gördü.

Organizasyona Dünya Maraton Koşu rekortmeni ve 3 kez Londra Maratonu kazananı Paula Radcliffe de katıldı.

NTV

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...