Harflerden Oluşan Kaykay Parkı GIF’leri

Share

Japon tasarımcı Keisuke Terashima, alfabeyi kaykay parkından ilham alan GIF’lere dönüştürdü.

Kaykay parkları girintisi çıkıntısıyla, demir borularıyla ve yokuşlarıyla kaykay tutkusunu yaşamak isteyenler için adeta bir ütopya şeklinde tasarlanıyor. Hatta Red Bull’un Kriss Kyle ile hazırladığı BMX gösterisi bu tip parkların optik yanılsamalara ne kadar yatkın olduğunu ispatlar nitelikte.

9220864945898950aeaaf58.52989926

Japon tasarımcı Keisuke Terashima ise kaykay parklarına farklı bir açıyla bakıyor ve buradaki öğelerle alfabeyi baştan sona yazıyor. Terashima rampalar, borular, çukurlar ve niceleriyle alfabeyi daha önce görmediğimiz bir şekilde görmemizi sağlıyor. Alfabeyle GIF’i buluşturan bir başka işte ise, Almanya merkezli yaratıcı ajans Deepblue Networks ise ismindeki harfleri mimari GIF’lere dönüştürmüştü.

bigumigu.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...