Astroloji: 11 Şubat 2017 Ay Tutulması ve Burçlara Etkileri

Share

Astrolog Binnur Zaimler, 11 Şubat 2017’de Türkiye yerel saatiyle 03.32’de aslan burcunda ay tutulması gerçekleşeceğini açıkladı.

Tutulmalar etkilerini birkaç gün öncesinden hissettirirler. Hayatımız hızlanır, duygusal dünyamızı tetikleyecek şekilde olaylar karşımıza çıkar. Gerçekleşme olasılığı yüksek potansiyel olaylar yaşarız. Evet, bu tutulma da dünyada güçlü liderlerin zamanının geldiğini gösteriyor. Kova burcunun sembolize ettiği halk, sosyal gruplar, dayanışma ve kardeşlik ruhu, sosyalizm kısıtlanırken, aslan burcunun temsil ettiği kurulu hiyerarşik düzen içindeki liderlerin gücü artıyor. Bu etki, 18 Ağustos 2016 tutulması ile başladı. 2017 yılında bu etkileri güçlendirecek tutulmalar 11 Şubat, 7 ve 21 Ağustos tutulmalarıdır.

Ay tutulması bizim seçimlerimizi yapmamıza yardımcı olacak şekilde gerçeği gözler önüne serer. Ve bizden bir hareket bekler. Radarımıza giren her konu bizim için önemlidir ve bize kuvvetli sinyaller verir. Ertelemeye çalışmak, konfor alanına saklanmak ise ilerlememizi engeller. Ay bir tarafta Güneş ise diğer taraftadır. Ve bu konum iki şey, iki kişi veya iki grup arasında denge oluşturmanın gerektiğini vurgular. Seçimlerimizin net olması, tutulmanın faydalarını artıracaktır. İşyerinde, evde, sosyal alanda ne istediğimizden yüzde 100 emin olduğumuzda destek çok hızlı gelecektir. Bu nedenle tereddüt bizi kısıtlar.

11 Şubat’ta gerçekleşecek tutulmada gökyüzü özgüvenimizi artıracak, sosyal ilişkileri kuvvetlendirecek ve hayatta olmaktan mutluluk duyacağımız anları getirecek. Bırakın ego, gurur, dedikodu, rekabet sizden uzak dursun. Başkalarında yanlış gördüğünüz taraflara takılmayın, eleştiriyi bırakın. Böylece ateş ve hava elementlerinin getirdiği vizyon koyma, büyük düşünme, stratejik manevralar, yenilikçi düşünceler, inovatif yaklaşımlar, iletişim akımları çığ gibi büyüyecek. Ateş ve hava elementlerinde birbirine destek olan gezegenler, heyecanlı, geleceğe doğru iyimser bir dalga yayıyor. Dolayısı ile özellikle koç, aslan, yay, terazi, kova, ikizler için uzun zamandır beklediğiniz sıçrama zamanıdır. Hayat sizleri destekliyor. Girişimci ruhun ön plana çıktığı bugünlerde iş kurmak, büyük organizasyonlar yapmak, sporla bağlantılı işlere girmek başta olmak üzere, ne isterseniz hızlıca girişebilirsiniz.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...