Rosberg: Mercedes, 2018 İçin Vettel’i Düşünecek

Share

Mercedes’in eski pilotu Nico Rosberg, Alman takımın 2018 yılı için Sebastian Vettel’i düşüneceğinden emin.

Mercedes, Rosberg’in emekli olmasıyla birlikte Williams’tan Valtteri Bottas’la anlaşmış, fakat Fin pilotla sadece bir yıllık sözleşme imzalamıştı.

Mercedes takım patronu Toto Wolff, Bottas’ın 2017 yılında kendisini göstermesi gerektiğini ve bunu başarması halinde sözleşmesinin uzatılacağını dile getirdi.

Öte yandan 2018 yılında Alonso, Vettel, Raikkonen, Perez ve Sainz gibi isimlerin kontratı bitiyor.

İtalya basınına konuşan 2016 dünya şampiyonu Rosberg, şöyle dedi: “Bottas kararının önümüzdeki sezon için mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum ve bunu anlayabiliyorum.”

“Ama Vettel’in Ferrari’yle olan sözleşmesi bitiyor ve Mercedes’in bunu düşünmek isteyeceğine eminim. Bu onlar için mantıklı bir seçenek olur.”

Vettel, 2011-2013 yılları arası Red Bull’la dört kez dünya şampiyonu olmuştu.

Motorsport

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...