78’lik Büyükanne İlk Albümünü Çıkartıyor

Share

İsveç’in bin 500 kişilik küçük bir kasabasında yaşayan Ulla Mårtensson yakında çıkacak albümü öncesinde ilk defa kasabanın halkevinde seyirci karşısına çıktı.

706050e2-0c07-47e1-a983-674c532f70d7

Dostu orkestra şefi ve yapımcı Thomas Broström’ün önerisi üzerine albüm yapmaya karar verdiğini söyleyen 78’lik büyükanne Ulla Mårtensson “Bir kaset çıkarmak ya da plak yapmak her zaman arzumdu. Ancak vakit çabuk geçiyor. Arzumun hiç bir zaman gerçekleşmeyeceğini düşündüm. Fakat 78 yaşında teklif aldım. İlk önce tereddüt ettim. Ama sonra ‘ya şimdi, ya hiç bir zaman’ diye düşünüp teklifi kabul ettim” diye konuştu.

Yapımcısı Thomas Broström de “Stüdyo’ya hiç girmemiş bir kişi olmasına karşın çok profesyonel olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar kimsenin keşfetmemiş olması hayret verici” dedi.

Büyükanne Ulla Mårtensson’un albümünde Eurovision şarkılarından seçilmiş 16 parça olacak.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...