iOS 11’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Share

Apple bu yıl gerçekleştireceği WWDC 2017 etkinliğinin ne zaman yapılacağını resmen duyurdu.

Apple’ın paylaştığı bilgiye göre bu yılki Dünya Geliştiriciler Konferansı, 5-9 Haziran tarihleri arasında San Jose şehrindeki McEnery Convention Center’da gerçekleşecek. Apple daha önceki konferanslarını San Francisco şehrinde gerçekleştirdiğini belirtmekte yarar var.

Apple’ın WWDC 2017’de daha önceki geliştirici konferanslarında olduğu gibi yeni iOS, macOS, watchOS ve tvOS işletim sistemlerinin yeni versiyonlarını tanıtması bekleniyor. iOS 11 ve macOS 10.13‘teki tüm yeniliklerin açığa çıkacağı etkinliğin kayıtları ise 27 Mart’ta başlayacak.

Apple’ın pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olan Phil Schiller’ın yapmış olduğu açıklamaya göre konferansa 5.000 geliştirici ve 1.000 mühendis katılacak. 1.599 dolardan satışa sunulacak biletlerin daha önceki etkinliklerde olduğu gibi kısa süre içerisinde satılması bekleniyor. Teknolojinin tek başına yeterli olmadığını belirten Apple, bu yaz dünyayı değiştirmeye yardımcı olmak için birçok farklı perspektifi, tutkuyu ve yetenekleri temsil eden parlak zihinlerin binlercesini bir araya geleceğini belirtiyor. Apple’ın CEO’su Tim Cook ve diğer Apple yöneticilerinin haricinde konuk katılımcılarının da yer alacağı etkinlikte özel etkinliklerin de gerçekleşeceğini belirtelim.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...