Samsung Galaxy S8, Çalışır Halde Görüntülendi

Share

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8, her geçen gün yeni bir sızıntı ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Tasarımı artık kesinleşen akıllı telefonun, yeni bir fotoğrafı sızdırıldı!

Samsung’un kısa bir süre sonra duyurusunu gerçekleştireceği amiral gemisi modeli Galaxy S8, şüphesiz son kullanıcı ve akıllı telefon sektörü için son dönemin en çok merak edilen akıllı telefonlarından birisi.

Galaxy Note 7’de yaşadığı facia sonrasında Galaxy S8 ile hatasını telafi etmek isteyen Samsung, kullanıcılara tasarımsal ve donanımsal anlamda rakipsiz bir akıllı telefon deneyimi yaşatmak istiyor.

Bu nedenle neredeyse her gün, Samsung Galaxy S8 ile ilgili yeni bir bilgi ve görsel ortaya çıkıyor.

Samsung Galaxy S8 tasarımı nasıl olacak?

Galaxy S8’in tasarımı, ortaya çıkan onlarca sızıntı ile doğrulandığı için yeni görsellerde tasarımsal açıdan herhangi bir farklılık beklentisi oluşmuyor. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8, dün paylaşılan görsellerin ardından bu kez çalışır halde görüntülendi.

Samsung’un Galaxy S8 modelinde radikal bir değişikliğe giderek, fiziksel home tuşunu kaldırması ve ince çerçeveler kullanması cihazın rakiplerine karşı oldukça farklı bir tasarıma sahip olmasını sağlıyor.

Bugüne kadar bir akıllı telefonunda ilk defa sanal tuşlara yer veren Samsung, Galaxy S8’de kullandığı yüksek çözünürlüklü ekran ile kullanıcılara uygulama menüsü gibi bölümlerde oldukça geniş bir alan sunuyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...