The Batman Filmi Başrolsüz Kalabilir

Share

Kara şövalyenin beyaz perdeye dönmesine vesile olacak The Batman filmi farklı iddialarla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi de yönetmenlikten çekilen Ben Affleck‘in Batman’in canlandırmaktan da vazgeçtiği iddia ediliyor.

ben-affleck-batman

The Batman o kadar fazla spekülasyonun odağında her alıyor ki, filmin problemsiz bir şekilde vizyona gireceğine dair inancımız giderek azalıyor. Bildiğiniz gibi Ben Affleck bu projenin hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlenecekti. Fakat yönetmenliğini üstlendiği Live by Night‘ın gişede batması Affleck yönetmenlikten çekilme kararı aldı. Onun bu kararında farklı faktörlerin de etkili olduğu dile getirildi. Ancak buna rağmen sevilen oyuncunun senaryonun son halinden memnun olduğu da söyleniyordu.

Son olarak Collider Movie Talk‘a katılan John Campea hayranları üzecek bir iddiada bulundu. Campea burada “Ben Affleck artık Batman’i canlandırmak istemiyor. Öğrendiğim kadarıyla Warner Bros. ile konuşup bir çıkış yolu bulabilmek için çabalıyor. Eğer bir çıkış yolu bulamazsa da, The Batman onun rol aldığı son DC filmi olacak.” sözlerini sarf etti.

Tam The Batman’in yönetmeni olarak Matt Reeves‘in seçilmesinin ardından gelen bu iddialar çizgi roman hayranlarını oldukça şaşırttı. Özellikle Ben Affleck’in başarılı bir Batman olduğu göz önünde bulundurulursa onu bir daha bu rolde görememek fazlasıyla üzücü olacak. Umuyoruz ki John Campea bu iddialarında haksızdır.

ComicBook.com, Log

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...