Yeni Nokia 3310 Android Kullanacak

Share

Nokia 3310 tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Peki, yenilenmiş Nokia 3310 hangi özelliklere sahip olacak?

Teknoloji dünyasının fenomen cihazlarından biri olan ve inanılmaz satış rakamlarıyla 2000’li yılların hemen başına damga vuran Nokia 3310, yenilenerek geri dönüyor.

HMD Global yakında gerçekleşecek olan MWC 2017 sırasında üç farklı cihazın görücüye çıkacağını açıklamıştı. İşte bu cihazlardan birinin yenilenmiş Nokia 3310 olması bekleniyor.

Öncelikle cihaz Android işletim sistemini kullanacak ki bu zaten beklediğimiz bir şeydi. Yine de 3310 tam olarak bir akıllı telefon olmayacak. Cihazın kökenlerine sadık kalınacakken, sadece görsel olarak biraz daha hafif ve ince olması bekleniyor.

Cihaz LCD ekran ve bolca renk seçeneği ile gelecek. Fiziksel tuşlar ise original 3310 ile aynı yapıya sahip olacak ama tuşların boyutları biraz daha farklı olabilir.

Yeni Nokia 3310 son olarak değiştirilebilir batarya ile karşımızda olacak. Telefonun 26 Şubat’ta MWC 2017’de duyurulması bekleniyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...