Samsung Galaxy S8 ve LG G6’nın Satış Tarihleri Belli Oldu

Share

Önümüzdeki hafta tüm detayları açığa çıkacak Samsung Galaxy S8 ve LG G6’nın satış tarihleri internete sızdı.

ET News isimli kaynağın aktardığı bilgiye göre Samsung Galaxy S8, 21 Nisan’da dünya genelinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Daha önce ortaya atılan iddialarda telefonun nisan ayının üçüncü haftasında satışa sunulacağının belirtilmesi yeni iddianın doğruluk payını artırıyor.

29 Mart’ta New York’ta gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacağı iddia edilen telefonun önümüzdeki hafta gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor. Galaxy S8’in 5,7 inçlik ekrana, Galaxy S8 Plus’ın ise 6,2 inçlik ekrana sahip olacağı ifade ediliyor. Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM ve Çift Piksel teknolojili 12 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera Galaxy S8’de yer alması beklenen özellikler arasında. Galaxy Note7’de olduğu gibi Galaxy S8’de de göz tarayıcısı özelliğinin yer alacağı ifade ediliyor. IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı gövdeye sahip olması beklenen Galaxy S8’in Türkiye satış fiyatının 3.500-4.000 TL arasında olması bekleniyor.

ET News, Galaxy S8 ile birlikte LG G6’nın da satış tarihini paylaştı. ET News’a göre LG G6, 10 Mart’ta kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Kaynak ET News, Log

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...