Game of Thrones’tan Marvel’e Transfer

Share

ABC ve Marvel için yılan hikayesine dönen The Inhumans’ta işler yoluna girmeye başladı.

Dizi, ilk büyük transferini açıkladı bile. Game Of Thrones’un ikinci sezonundan altıncı sezonuna kadar kendinden her saniye nefret ettirmeyi başaran Ramsay Bolton’ı canlandıran Iwan Rheon, yapımın kadrosuna kötü adam olarak katıldı.

ramsay-1920

Rheon, Kral olan kardeşine kendini adıyan zeki ve çekici Maximus’u canlandıracak.

Oyuncuyla ilgili konuşan Marvel’dan Jeph Loeb “Iwan’ın çekici, serseri ve tahmin edilemez kötü adamı oynamak konusunda mükemmel bir yeteneği olduğunu biliyoruz. Kadromuzda olduğu için çok şanslıyız” dedi.

Geçtiğimiz yaz film olarak 2018 Kasım’da izleyici ile buluşacağı söylenen yapımın tarihi önce 2019’a çekilmiş, ardından da iptal edilmişti. Black Bolt ve kraliyet ailesinin daha önce anlatılmamış hikayesini ekranlara taşıyacak olan The Inhumans’ın ilk iki bölümü IMAX’in desteği ile sinemalarda gösterilecek.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...